Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Αντίο Μανωλά σε παίκτες... επίσημο πλέον το διαζύγιο

Και επίσημα παρελθόν ο Στέλιος Μανωλάς...
Τίτλοι τέλους για τον Στέλιο Μανωλά και επίσημα σήμερα το πρωί, όπου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, εκεί που οι "κυανόλευκοι" είχαν προπόνηση...
Ο Στέλιος Μανωλάς αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον ποδοσφαιριστές του, μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα!
Ο Στέλιος Μανωλάς, αυτή η έντονη προσωπικότητα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν πήρε πίσω την απόφασή του, παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχτηκε τόσο από τον Ανδρέα Πάτση, όσο και από τους άμεσους συνεργάτες του, τον Λεωνίδα Μπίλη αλλά και τον Κώστα Γρηγοριάδη.
Αναμενόμενο αυτό βέβαια για όλους όσους ξέρουν καλά τον Στέλιο Μανωλά, που δύσκολα παίρνει... πίσω αποφάσεις.


Ο Στέλιος Μανωλάς που πέρασε την δική του φιλοσοφία στην ομάδα μας, με DNA νικητή όπως τόνισε και ο Λεωνίδας Μπίλης, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Νίκη, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: 

"Δεκτή έγινε από τον Πρόεδρο της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση, η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τον κ. Μανωλά για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Καθήκοντα προπονητή από σήμερα, αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Μπίλης".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου