Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πάνω απ΄ όλα και απ΄ όλους η Νίκη!!!

Το "Κυανόλευκο Πάθος" και ο "Σκορπιός" από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια, είχαν έναν κοινό σκοπό: Το πάθος και την αγάπη για την ιδέα που λέγεται Νίκη!
Σκοπός κοινός, έντιμος πάνω απ΄ όλα, χωρίς την παραμικρή σκοπιμότητα...
Η αγάπη μας για την Νίκη μας ένωσαν, μας καταξίωσαν και στις συνειδήσεις όλων εσάς που μας διαβάζεται και μας στηρίζεται όλο και περισσότερο.
Μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα, μήνα με τον μήνα...
Αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο, είναι η πρόσληψη του Γιώργου Χατζάρα στην τεχνική ηγεσία της αγαπημένης Νίκης μας.
Τα σχόλια πολλά και ποικίλουν, σχόλια τόσο στο "Κυανόλευκο Πάθος", όσο και στα... "κυανόλευκα" στέκια.
Είναι αλήθεια ότι η πρόσληψη του Χατζάρα στον πάγκο της Νίκης "πάγωσε" αρκετό κόσμο, κόσμο που δεν περίμενε να έρθει στην ομάδα μας ένας άνθρωπος, που ήταν σε ομάδα που απασχόλησε αρνητικά την κοινή γνώμη και αναφέρομαι φυσικά στο Αιγάλεω, που τώρα δεν υφίσταται στο επαγγελματικό Ελληνικό ποδόσφαιρο!


"... Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να παν να γαμη@@@", είναι μία έκφραση γνωστού "νονού" παράγοντα του ποδοσφαίρου, της "παράγκας Νο1" στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Ο Γιώργος Χατζάρας είχε μάλλον την ατυχία να είναι ο προπονητής εκείνης της ομάδας, που είχε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Το θέμα είναι ότι εκείνη η ομάδα και να άξιζε αγωνιστικά τα όσα κατάφερε, είναι καταδικασμένη στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων... Μπορεί και άδικα, δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά είχε συμβεί τότε και δεν με απασχολεί κι΄ όλας.
Απλά όλοι υποψιαζόμασταν ότι κάτι το περίεργο γινόταν, όπως βέβαια και τώρα στις μέρες μας...
Η αλήθεια είναι ότι όταν ο πρόεδρός μας, έφερε τον Στέλιο Μανωλά στο "τιμόνι" της ομάδας μας, ο πήχης ανέβηκε επικίνδυνα για τη Νίκη...
Όχι τόσο από τις προπονητικές ικανότητες του Στέλιου, όσο από την τεράστια προσωπικότητά του!
Στα θετικά της υπόθεσης και η ηθική πλευρά του εγχειρήματος Μανωλά...
Μακριά από "στημένα" και "παράγκες", ένας αληθινός πρεσβευτής του "εύ αγωνίζεσθε".
Ποιος όμως μπορεί να βάλει το χέρι του στην "φωτιά", ότι ο νέος μας τεχνικός δεν είναι του ίδιου δόγματος;
Έτσι κι αλλιώς αντιδράσεις υπήρχαν και για τον Στέλιο Μανωλά, αντιδράσεις υπάρχουν και τώρα...
Φυσιολογικό για μία ομάδα που ψάχνει χρόνια τώρα την ποδοσφαιρική της καταξίωση, μέσω της ανόδου της στην Α' Εθνική κατηγορία...
Υπάρχει όμως κι ένας άλλος λόγος που "κλότσησε" μερίδα του κόσμου μας, με το άκουσμα της είδησης της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Χατζάρα: "Δεν θα πάρω ποτέ παίκτη ή προπονητή, που έχει αναμιχθεί με τα... στημένα" είχε πει ο Ανδρέας Πάτσης.
Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του νυν προπονητή μας ακούστηκε (Αιγάλεω) αλλά ποτέ δεν κατηγορήθηκε επίσημα αν δεν κάνω λάθος...
Τέλος πάντων, ο κόσμος φυσικά και αντιδρά ανάλογα με τις όποιες αποφάσεις κατά καιρούς έχει πάρει η εκάστοτε διοίκηση και θα αντιδράσει πάλι.
Εξ΄ άλλου ο κόσμος της Νίκης έχει και μία ιδιαιτερότητα, αφού ποτέ δεν υπήρξε "οπαδός κατηγορίας", ούτε και ήταν του δόγματος... "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Ο κόσμος της Νίκης είναι ευαισθητοποιημένος αφού είναι... πονεμένος, έχει ήθος, αξίες και ιδανικά.
Δεν πουλά την ψυχή του στον... διάβολο για μία πρόσκαιρη χαρά, δεν του αρέσει κανένα "άρμα" καμιάς απόχρωσης...
Αυτά τα ιδανικά βέβαια οφείλει να τα γνωρίζει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ή πρόεδρος αυτής της... ιδιαίτερης ΠΑΕ, όπως είναι η δική μας.
Και τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής του Ανδρέα Πάτση, δείχνουν να σέβονται όλα αυτά που πρεσβεύει η Νίκη και ο κόσμος της!!!
Οπότε αδέλφια μην ανησυχείτε, πάνω απ΄  όλους και απ΄ όλα είναι η ίδια η Νίκη μας, που μας θέλει όλους κοντά της, τώρα που παλεύει για την άνοδο, τώρα που η Α' Εθνική μας χαμογελά μετά από πολλά χρόνια...
Εμείς δεν λατρέψαμε ποτέ πρόσωπα, μα μόνο την ομάδα μας...
Έχουμε χειροκροτήσει όμως πρόσωπα, αφού ανήκαν ή ανήκουν στην αγαπημένη μας ομάδα!!!
Όσοι παίζουν στη Νίκη, είναι οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, όποιος είναι προπονητής στη Νίκη, είναι επίσης ο καλύτερος του κόσμου!!!
Έτσι θα προχωρήσουμε ως το τέλος, αυτό είναι το "πιστεύω" μας, δεν θα "χωριστούμε" τώρα, όχι τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά πάνω απ΄όλα και απ΄όλους είναι η ΝΙΚΗ...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!








 

3 σχόλια :