Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σφαγή της Νίκης στο Πανθεσσαλικό... άρχισαν τα "όργανα" (βίντεο)

Ανώτερη η Νίκη, συνέχεια στο ρεκόρ τα Ψαχνά | onsports.gr
Ο Κώστας Φλίγκος άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο...
Με παίκτη λιγότερο στο περισσότερο διάστημα του αγώνα, με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα και με την γνωστή δυστοκία της, η Νίκη πάλεψε αλλά έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, που από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε τίποτα περισσότερο από την ισοπαλία!
Πέρα απ΄αυτό όμως, ο Στέλιος Μανωλάς αηδιασμένος από την προκλητική διαιτησία, υπέβαλε την παραίτησή του στην διάθεση του Ανδρέα Πάτση, που φυσικά δεν την έκανε αποδεκτή!!!



Η Νίκη πραγματικό "λιοντάρι", πάλεψε με όλους και με όλα, αλλά το γκολ δεν μπήκε, παρά τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε, όλες στο β' μέρος.
Το α' 45λεπτο για ένα ακόμα παιχνίδι, η Νίκη το χαράμισε, δυστυχώς...
Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά, παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, στο β' μέρος ήταν εκπληκτική και έπαιξε σαν την γάτα με το... ποντίκι τους φοβισμένους αντιπάλους της, που είχαν όμως την "βοήθεια" του διαιτητή Μπεκερτζή από την Πρέβεζα, που χωρίς κανέναν ενδοιασμό έστειλε σκανδαλωδώς στα αποδυτήρια τον Κώστα Φλίγκο στο 34΄ λεπτό με κόκκινη κάρτα, σε μία φάση που ο επιθετικός της Νίκης δεν ακούμπησε καν τον αντίπαλό του!
Με παίκτη λιγότερο, όλοι φοβήθηκαν τα χειρότερα, αλλά ο Βαζάκας απλά ήθελε τον βαθμό.
Δεν ρίσκαρε στο παραμικρό, όμως είναι αλήθεια ότι η Νίκη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πήγε το παιχνίδι κατά διαστήματα σε ξέφρενους ρυθμούς και δεν το κέρδισε από την δυστοκία της...
Σκούφαλης (κυρίως...)  και Κυριάκος αδίκησαν τους εαυτούς τους, αλλά και την ίδια τους την ομάδα με τα γκολ που έχασαν!!!
Κλειδί στην κατακόρυφη άνοδο, η είσοδος του Άλαν Λαλίν, που παρέσυρε τους συμπαίκτες του σε "τρελούς" ρυθμούς...
Άξιος συμπαραστάτης του, ο Παντελής Ριζογιάννης που ήταν μια ομάδα μόνος του, όμως όταν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες σε ματς ντέρμπι και με παίκτη λιγότερο, τα λόγια περισσεύουν...
Ο Πουρτουλίδης μπορεί να στάθηκε άτυχος όταν το σουτ που επιχείρησε μύριζε γκολ, όμως κάποιο πόδι αντιπάλου την έστειλε κόρνερ στο 61΄, αυτό όμως που έχασε ο Σκούφαλης στο 66΄ δεν χάνεται με... τίποτα!!!
Η μπάλα δεν έκανε το χατήρι ούτε στον Κυριάκο στο 91΄ της αναμέτρησης...
Ο κόσμος έμεινε με το "αχ" στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, ενώ το 0-0 επισφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με την καθοριστική βοήθεια του διαιτητή, που ήρθε στον Βόλο για να "καθαρίσει" την Νίκη και τα κατάφερε...
Οι συνθέσεις
Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Φλίγκος, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (77' Χατζής), Κυριάκος, Σκούφαλης, Τάντιτς (49' Λαλίν).
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Μήτσης, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Σέγκος (79' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα (67' Ογιαρμπίντε), Δήμου, Ρούτσης (92' Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.


3 σχόλια :

  1. Πριν την αποβολή του Φλίγκου πεντακάθαρο φάουλ-κάρτα πάνω στο Φλίγκο και δεν δίνει τίποτα!!Ξεκάθαρα στο 04.00 του βίντεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΠΕ ΤΖΑΤΖΑΡΙΣΜΑ. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΦΑΟΥΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι για να παραιτειται ετσι ο μανωλας...τοσο γρηγορα...καταλαβε οτι την ομαδα καποιοι δεν θα την αφησουν να ανεβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή