Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Σε άλλο γήπεδο ήταν ο Βελλής;;;

Βελλής: Έγκλημα κατ’ εξακολούθηση
Έλεος κ. Βελλή, έλεος... σε άλλο γήπεδο πήγατε;;;
Αν και τον θεωρούσαμε ας πούμε σοβαρό και έντιμο παράγοντα τον Σταμάτη Βελλή, πρόεδρο του Απόλλων Αθηνών που είχε παραδεχτεί στο παιχνίδι του α' γύρου στο Πανθεσσαλικό, πως η ομάδα του ήταν τουλάχιστον μια κλάση κατώτερη από την δική μας και κατάφερε να "κλέψει" τον βαθμό, τώρα μας τα... χάλασε!
"Έγκλημα κατ΄ εξακολούθηση..."


και τέτοιες ασυναρτησίες ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα, ενώ προσέβαλε την ομάδα μας λέγοντας ότι "ξεπληρώθηκε από την περασμένη αγωνιστική...".
Αν είναι δυνατόν, να έχει παράπονα από την διαιτησία ο Βελλής.
Ο "θεατρίνος" Φαρινόλα θα έπρεπε να είχε πάρει μία και δύο κάρτες ακόμα για... "θέατρο", ενώ τα φάουλ υπέρ της Νίκης ο διαιτητής, ειδικά στο β' μέρος τα έδινε μετά κόπων και βασάνων!
Ευτυχώς που το παιχνίδι το είδε όλη η Ελλάδα κι έβγαλε τα συμπεράσματά της...
Ας δούμε τις δηλώσεις:
«Αυτό που έγινε σήμερα είναι έγκλημα κατ' εξακολούθηση. Εδώ και μερικές αγωνιστικές δεν ξέρω ποιους ενοχλούμε. Καταδικάζω και προειδοποιώ. Δεν θα ανεχθούμε ανάλογη μεταχείριση. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη Νίκη Βόλου, που πλήρωσε το ίδιο νόμισμα την περασμένη αγωνιστική και τώρα ξεπληρώθηκε. Άλλοι είναι αυτοί που κανονίζουν τα σενάρια και έχουν τους "κυρίους" να τα εκτελούν και μας κάνουν να φερόμαστε σαν αλήτες. Οι ένοχοι ξέρουν ποιοι είναι. Ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου, αλλά δεν εγγυώμαι πως δεν θα επαναληφθεί. Μακάρι να μας αφήσουν να κάνουμε αυτό που μπορούμε»
Έλεος κ. πρόεδρε... γράφουμε εμείς!!!
Και μη χειρότερα, άλλο κακό να μην μας βρει...

 

2 σχόλια :

  1. http://www.fcapollon.gr/news/genika-nea/35/@937.aspx?returnpage=%2Fcms%2F1-Home-Page.aspx%3Flang%3Dgr%26page%3D0

    ΡΕ ΒΕΛΛΗ ΔΕ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξυπνες οι αντιδρασεις του (απειλες) για να προλαβει τα χειροτερα............απο την διαιτησια και να ριξει σταχτη στα ματια των οπαδων του για την ασχημη αποδοση της ομαδας του χρυσωνοντας το χαπι και σε εμας!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή