Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο... "μαύρος" Φεβρουάριος για την Νίκη

Μας έλειψαν τέτοιου είδους στιγμές στον Φεβρουάριο...
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μάλλον δεν "πάει" στην ομάδα της Νίκης...
Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στον μήνα η ομάδα δεν έχει σταυρώσει ούτε μία νίκη, ενώ στον συγκεκριμένο μήνα σαν να μην έφθανε αυτό, η Νίκη έχασε και τον προπονητή της!
Και αν δούμε τι έγινε και τον περσινό Φεβρουάριο, η ιστορία επαναλαμβάνεται και φέτος...
Σύμπτωση; Θα δούμε... Αν είναι σύμπτωση έχει καλώς, γιατί η περσινή σεζόν μας οδήγησε στην άνοδο μέσω μπαράζ.
Λέτε να έχουμε και φέτος το ίδιο;
Πέρσι λοιπόν η ομάδα αγωνιστικά μέσα στον Φεβρουάριο είχε μία ήττα και μία εντός έδρας ισοπαλία με νέο προπονητή (Χαραλαμπίδης), ενώ στον φετινό Φεβρουάριο η Νίκη μετρά μόνο ισοπαλίες!


Στις 3/2/2013 η Νίκη αντιμετώπισε στην Δράμα την Δόξα, με την οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1, αφού ισοφάρισε ο Βέρτζος το γκολ του Κάπελ με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Δράμας.
Στην συνέχεια η Νίκη έκανε το ρεπό της και στις 10/2/2013 αντιμετώπισε στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Εργοτέλη με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ, αφού ο Λαλίν στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Μετά την "μάχη" της Κρήτης η Νίκη υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του β΄ γύρου στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή Ψαχνών στις 16/2/2013, ημέρα Σάββατο...
Το τελικό 0-0 και πολύ περισσότερο η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά από το "τιμόνι" της ομάδας, κάνουν... σκούρα τα πράγματα για τους "κυανόλευκους", που λίγες ημέρες μετά, την Τετάρτη 20/2/2013, αντιμετωπίζουν στην Ριζούπολη τον Απόλλωνα μένοντας στο 1-1, αν και προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Άλαν Λαλίν, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην χώρα μας.
Δεν ήταν αρκετό όμως να δώσει στην ομάδα τη νίκη, μία νίκη που τόσο είχε ανάγκη...
Το αποκορύφωμα της κακοδαιμονίας του μήνα Φεβρουαρίου, ήταν την Κυριακή 24/2/2013, η τελευταία Κυριακή του μήνα δηλαδή, όταν η Νίκη δεν μπόρεσε να κερδίσει στο Πανθεσσαλικό ούτε και τον Πιερικό!!!
Το τελικό 1-1 με νέο πλέον προπονητή στον πάγκο της, ήταν το τελευταίο άτυχο αποτέλεσμα ενός καταστροφικού μήνα για την ομάδα, η οποία βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μαζί με... συγκάτοικο!
Να φύγει και να μην ξανάρθει λοιπόν ο Φεβρουάριος, ένας μήνας - απογοήτευση για την Νίκη και τον κόσμο της, που μέσα στον Μάρτιο ελπίζει να δει την ομάδα του πάλι μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου