Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ρεπό σήμερα οι "κυανόλευκοι" αύριο... πρωί στο γήπεδο!

Επιστρέφει ο Παντελής Ριζογιάννης
Ρεπό είχε το σημερινό πρόγραμμα για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη την προετοιμασία της, για το παιχνίδι του Καυτατζογλείου κόντρα στον Ηρακλή.
Και μάλιστα με μία πρωινή (9:30) προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού!
Θυμίζουμε ότι στο "Καυτανζόγλειο" θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, οι Παντελής Ριζογιάννης και Κώστας Φλίγκος αφού και οι δύο εξέτισαν τις ποινές τους.
Λογικά όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αφού δεν υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.
Η Νίκη θα προσπαθήσει να ρεφάρει τους βαθμούς που έχασε (και) από τον Πιερικό στην έδρα της, παίρνοντας τη νίκη από τον Ηρακλή...


Εύκολα και δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν και η Νίκη θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον περισσότερο αποτελεσματική, αν θέλει να τα καταφέρει.
Το γκολ είναι αυτό που λείπει από τη ομάδα, που δεν "βλέπει" εύκολα δίχτυα.
Κάτι που παρατήρησε και ο νέος προπονητής...
Θα μπορέσει όμως να δώσει την λύση;
Επίσης, θα μπορέσει η ομάδα να έχει την διάρκεια στην απόδοσή της;
Γιατί η Νίκη μετά την ισοφάριση, έχασε τους αγωνιστικούς της προσανατολισμούς και δεν απείλησε παρά μόνο στην φάση με την εκτέλεση φάουλ του Άλαν Λαλίν.
Γιατί κακά τα ψέματα, η ομάδα μάλλον μπερδεύτηκε παρά βοηθήθηκε από τις συνεχόμενες εσωτερικές αλλαγές, αλλά και απ' αυτή του Σκούφαλη που μπορεί να έχασε την ευκαιρία του αγώνα, ήταν όμως πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ μάλλον αποδυνάμωσε την επίθεση και η αλλαγή του Χάρη Παπά, ενώ καθόλου δεν βοήθησε και ο Ουέλινγκτον.
Τζιώρας, Παπάς και Σκούφαλης αν έπαιζαν μαζί, μάλλον η ομάδα θα είχε βοηθηθεί περισσότερο...
Είναι λογικό όμως να "πειραματιστεί" η νέα τεχνική ηγεσία, αφού δεν γνωρίζει ακόμα τους παίκτες κι εκεί είναι και το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα, η οποία δεν έχει περιθώρια για "πειράματα", ενώ δεν υπάρχει και η πολυτέλεια για... χρόνο προσαρμογής.
Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και από εδώ και πέρα, οι βαθμοί που χάνονται απλά δεν αναπληρώνονται!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου