Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σε απολογία Σκούφαλης και Φλίγκος

Σκούφαλης και Φλίγκος σε... απολογία!
Το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών ανήκει στο παρελθόν, όμως οι παρενέργειές του, ήταν πολλές, με κορυφαία βέβαια την παραίτηση του Στέλιου Μανωλά...
Από εκεί και πέρα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ κάλεσε σε απολογία δύο παίκτες της, τον Μανώλη Σκούφαλη και τον Κώστα Φλίγκο, τον πρώτο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και τον δεύτερο για την αδικαιολόγητη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.


Να η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Πάτσης, καλεί σε απολογία για την Πέμπτη (21/2) στη 1μ.μ στα γραφεία της ΠΑΕ, τον ποδοσφαιριστή ΣΚΟΥΦΑΛΗ Μανώλη, με την αιτιολογία της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, στον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Επίσης καλεί σε απολογία, την ίδια ημέρα και ώρα, τον ποδοσφαιριστή ΦΛΙΓΚΟ Κωνσταντίνο, με την αιτιολογία της αδικαιολόγητης κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου