Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η... "μάχη" της Κρήτης

nikidoksa21
Παρόμοιες στιγμές θέλουν να ζήσουν και στην Κρήτη οι παίκτες μας...
Έτοιμη δηλώνει η ομάδα μας για την "μάχη" της Κρήτης!
Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη, θέλοντας είτε να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει μαζί του, είτε - στην χειρότερη περίπτωση - να μην της ξεφύγει ακόμα περισσότερο στον πίνακα της βαθμολογίας...
Στην "κυανόλευκη" αποστολή δεν μετέχουν οι τιμωρημένοι (τέσσερις κίτρινες) Κώστας Φλίγκος και Νίκος  Πουρτουλίδης, όμως η Νίκη διαθέτει το απαιτούμενο βάθος για να καλύψει τα κενά τους.


Ο Στέλιος Μανωλάς πήρε μαζί του, τους Ηλία Βούρα, Τάσο Καρακούτση, Άλαν Λαλίν, Άγγελο Βέρτζο, Γκονζάλβες Ουέλινγκτον, Δημήτρη Σαμαρά, Μπόζινταρ Τάντιτς, Βασίλη Καρατζά, Τάσο Κυριάκο, Στέργιο Ψιάνο, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Χάρη Παππά, Κώστα Χατζή, Δημήτρη Κοντοδήμο, Γιάννη Πιέτρα, Χρήστο Τζιώρα, Μανώλη Σκούφαλη και Παντελή Ριζογιάννη.
Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου της, που ταξίδεψε ως την Κρήτη, για να βρεθεί στις εξέδρες του "Παγκρήτιου" και να φωνάξει για την αγαπημένη του ομάδα!



2 σχόλια :

  1. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΥΖΑ, ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΒΛΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΠΑΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει και το Χ καλο θα ειναι..εχουμε 11 εντος εδρας..εκει θα πρεπει να προσεξουμε και με 2-3 διπλα την εχουμε την ανοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή