Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Στην Ελλάς του 2013...

Το θέατρο του παραλόγου στην χώρα αυτή καλά κρατεί!
Υπόδικοι, κλέφτες και απατεώνες, πρώην ή τωρινοί πολιτικοί, δήμαρχοι και υπουργοί, πρόεδροι και αντιπρόεδροι, ακόμα και... "φίλαθλοι", ζουν και βασιλεύουν...
Η φουκαριάρα Ελλάδα και ο λαός της, που φυσικά και δεν είναι άμοιρος ευθυνών, χορεύει σε ρυθμούς μνημονίου, Μαρινάκη, Μέρκελ, Βενιζέλου, Τσοχατζόπουλου, Μάκαρου, Τρόικας, Πάγκαλου, του... Mr. Alexis και φυσικά του "φιλάθλου" Αχιλλέα Μπέου!!!
Ξέχασα κάποιους; Ε... και; Λίγη σημασία έχει, αφού όλοι είναι αυτό που λέμε "πάρε τον έναν και χτύπα τον... άλλον"!!!
Στην Ελλάδα της απόλυτης παραφροσύνης λοιπόν, στην Ελλάδα της τρέλας και της λαμογιάς,
παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα την απέλπιδα προσπάθεια του "φιλάθλου" Αχιλλέα Μπέου, να στοιχηματίζει, να προβλέπει, να πανηγυρίζει προκαταβολικά και να είναι μέσα και ταυτόχρονα... έξω από τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακούμε να χαρακτηρίζει "χασισοπότη" έναν πρώην πρωθυπουργό (Γιωργάκης...) αλλά προφανώς επειδή εκείνος (ο... Γιωργάκης) λείπει συνεχώς στο εξωτερικό, δεν έχει ακούσει τίποτα και δεν υπάρχουν οι προβλεπόμενες από τον νόμο συνέπειες (...τι έγραψα τώρα!!!).Σήμερα διαβάσαμε μία ανακοίνωση της αυτόνομης θύρα 10 των φιλάθλων του Ηρακλή, που καταγγέλλει ότι ο "φίλαθλος" Αχιλλέας Μπέος, διατάζει τον διαιτητή Σελίμο να τελειώσει ισόπαλο το ματς του Ηρακλή με τον Παναιτωλικό!!!
Αλήθεια ή ψέμα;
Κι αν όντως το συγκεκριμένο παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο, άντε να κρατήσεις τον κόσμο μετά!
Μόνο αυτό;
Το απίστευτο ντεμαράζ των Κ - 40 του ΑΣΚ Ολυμπιακός, πως εξηγείται ρε παιδιά, για πέστε μου σας παρακαλώ πολύ...
Νίκες σε ματς - "κλειδιά", νίκες καλά προσεγμένες και διαβασμένες...
Όπου ήθελε κέρδιζε η ομάδα του "φιλάθλου" Αχιλλέα Μπέου, που άφησε τώρα τελευταία τις βόλτες του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, αφού ακόμα τον κυνηγούν οι "Πάνθηρες", τόσο τον ίδιο, όσο και τους φίλους του!!!
Με περιέργεια και μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω να δω τι έχει σκαρφιστεί ο πολυμήχανος "φίλαθλος" Αχιλλέας Μπέος για την τελευταία αγωνιστική.
Θέλω να δω τι "έργο" θα παιχτεί στην Μυτιλήνη, στην Πάτρα, στο Καυτανζόγλειο, στην Άμφισσα αλλά και στο Πανθεσσαλικό.
Αφήστε που ο Εργοτέλης πρέπει πρώτα να τα βάλει με την τοπική ΕΠΣ Ηρακλείου και στην συνέχεια με τον Μπέο και τον κάθε Μπέο, μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε για να "πέσει" ο Σαρρής!!!
Όσο για εδώ, για τα δικά μας δηλαδή, ξαφνικά αλλάζει με "πραξικόπημα" τον Τσιτσιμπή ο Πάτσης (καλά, είναι πράγματα αυτά να μην ρωτήσει ο πρόεδρος τα "παιδιά";;;),  πέφτουν κλωτσιές και... μπουνιές στα αποδυτήρια της Νίκης, δεν έχουν να φάνε τα παιδιά και οι σχετικές δρακρύβρεχτες ιστοριούλες της μίζερης Νικιώτικης καθημερινότητας.
Το ότι ο "πρόεδρος" Καραγιάννης βάζει... χέρι όποιον δημοσιογράφο τολμά να αποκαλύπτει πράγματα και... θαύματα στην Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, μούγκα!
Το που είναι ο Γόγολος, πάλι μούγκα!
Τώρα για χρήματα και τέτοιες ιστορίες, ποιος ασχολήθηκε ή μάλλον καλύτερα ποιος τόλμησε να ασχοληθεί;
Γι΄ αυτό σας γράφω: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός είναι αυτή η ομάδα του "φιλάθλου" Μπέου!!!
Που πάντα κερδίζει, πάντα νικά και δεν έχει ποτέ προβλήματα...
Είχε, επί εποχής Μποτσιβάλη!
Α, όλα κι όλα...
Να γράφουμε και την αλήθεια...
Μόλις ο υπέρ - πρόεδρος Καραγιάννης ανέλαβε τα ηνία της "κόκκινης"  ΠΑΕ, τα πάντα άλλαξαν!!!
Παίκτες "κολοσσοί" (...Ναντάγια), προπονητές "προφέσορες" (...Βαζάκας), ήρθαν κι έκαναν την διαφορά στο μίζερο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από την άλλη όμως, η ομάδα του "φιλάθλου" Αχιλλέα Μπέου,  βάζω στοίχημα ότι θεωρείται η πλέον ύποπτη και σαφώς η πλέον αντιπαθητική ομάδα της χώρας!!!
Γιατί άραγε;
Έχει ξεπεράσει -  κατά πολύ μάλιστα -  ακόμα και τον "μόνιμο" συνονόματό του πρωταθλητή...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ... ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!



 


  

10 σχόλια :

  1. τι να το κανεις φιλε μου!!ζουμε στην χωρα του παραλογου,λαμογιων.και χουντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο πολυ καλο αρθρο ολη η Ελλαδα φτυνει την πλεον αντιπαθητικη ομαδα του" φιλαθλου"αχχιλεα .......και αυτοι οι προσκυνημενοι "μαιμουδοπαδοι" πανυγηριζουν τα στημενα αποτελεσματα
    βαλτε τσαμπα πουλμαν
    βαλτε 5 ευρω το εισητηριο

    οι τσαμπατζηδες που προσελκυεται θα φυγουν με την πρωτη στραβη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τη στιγμη που δεν μιλαει ο πατσης για παρασκηνιο η συνενοχος ειναι η φοβισμενος μπροστα στη χουντα του ελληνικου ποδοσφαιρου!αρα ολοι πρεπει να μπουν στο κυκλωμα για να επιβιωσουν!ξαφνικα αρχισαμε να ασχολουμαστε πιο πολυ με τους αλλους παρα με την ομαδα μας!δηλαδη η καλλονη που την ξεβρακωσαμε 1-3 η τον ηρακλη που τον παιζαμε για πλακα δικαια ειναι τρενα?η εχουν και αυτοι τα λαμογια τους?αν εχουν και αυτοι παραγκα τοτε καλα τους κανει ο μπεος!!μονο αν ο ιδιος ο προεδρος μας μιλησει για παραγκα θα τα πιστεψει ο κοσμος γιατι τουλαχιστον ειναι αληθινος!ο πιο αληθινος στο χωρο του ποδοσφαιρου!καποιος να μιλησει επιτελους!!ολα τα αλλα ειναι θεωριες που θα προξενουν γελια σε τυρια και αυστριακους!οπως γελανε και τα λαμογια οι γαυροι με τον αθωο αλλα κλοουν αλαφουζο.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ"... ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΛΟΥΚΙΑ".
      "ΑΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ..." ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΝ BLUE STAR...
      ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
      ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΑΥΡΑΚΟ ΣΕ ΚΟΒΩ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

      Διαγραφή
    3. ολα καλά!για να δουμε πια ομαδα στην ελλαδα σε οποιαδηποτε κατηγορια θα βιωση επιτυχια χωρις παρασκηνιο!και μη μου πεις δε σε νοιαζει να γεφτει χαρα η ομαδα γιατι σημαινει λεφτα κ χρονο για πεταμα και δε θα σε νοιαζουν τα 15ευρα!παλι καλα που βγηκαμε και λιγο μορφωμενοι κ γατες εμεις οι ελληνες και πηραμε πρεφα τι εγινε στο 1-1 με τον μπεο κ σε πολλα αλλα ματσ!κρατα το ρεκορ απο τους 6500 σε εποχες κρισης τρελαμενους να το θυμασαι αυτο το ματσ!οσο για τον γαυρο τον τελειωσαν οι οπαδοι του!ξυπνησε ο ελληνας...καλη η ΝΙΚΑΡΑ αλλα η λογικη κ η αποφυγη κοροιδιας καλυτερη!και δεν εννοω τον πατση!αλλα το ελληνικο ποδοσφαιρο!the end φίλε πεταμενα λεφτα.στη Δ ηταν ηρα και ασκ τετοια εποχη περισυ!

      Διαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟ "THE END" ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...
    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ... ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΓΑΥΡΟΙ" ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα με βαση την επικεφαλιδα γραφω και οχι με βαση τι γινεται στη νικη η τι θα ηθελα να γινεται!αλλα η πλακα ξερεις πια ειναι?οταν πολλοι φιλοι νικιωτες λενε και καλα οτι δεν θελω επιτυχιες με λαμογιες τοτε πραγματικα δεν θα εχουμε επιτυχιες γιατι δεν τις θελουμε!(εφοσον με δικαιο τροπο δεν προκειται να ερθουν/νομος ελλ.ποδοσφαιρου).αρα θα πηγαινουμε στα ντερμπυ μονο τυπου λαρισα και ολυμπιακο για χαβαλε!μακαρι να βγω ψευτης στα play off και να δω γενικα ωραια πραγματα...

      Διαγραφή
    2. Αυριο προβλεπω να ανεβαινουν οι 3 με τον λιγοτερο λαο.εργοτελης καλλονη κ απολλων.σφαγη play off με 4ομαδες με κοσμο.νικηβ ολυμπβ ηρακλη κ παναιτωλικο.γ αυτο σ λεω τουλαχιστο να εχουμε νορμαλ play off γιατι ο κοσμος δεν θα ξαναπατησει κ θα εχουμε κ επεισοδια.

      Διαγραφή
    3. αυτο να πω την αληθεια το σενάριο δεν ειχε περάσει ως τώρα απο το μυαλό μου....μιλάμε για ισως απο τα πιο εμπορικά play off που θα έχουν γίνει από τότε που τα πρωτοξεκινήσαν ακόμα και στην superleague......αν και δεν το βλέπω να πω την αλήθεια αλλα το σενάριο ειναι εντυπωσιακο

      το θέμα πάντως ειναι ότι παρα πολυς κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο γιατί έχει καταλάβει τι γινεται και πως λειτουργεί το σύστημα
      και σου λέει αν ειναι να πάω να δώ κάτι στημένο και που ξέρω τι θα γίνει καλύτερα να πάω κινηματογράφο ή θέατρο....

      εμείς που έχουμε μείνει (αυτοί οι 3000) ειμαστε στρατιώτες της ΙΔΕΑΣ της ΝΙΚΗΣ και θα κάτσουμε εκεί μέχρις όσο πάει ΜΗΠΩΣ και αλλάξει κάτι στον ορίξοντα παλεύοντας για κάτι καλύτερο

      ΝΙΚΗ ΘΥΡΑ 3 VOLOS FANS

      Διαγραφή