Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Τρία μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στα "Νιόβεια" με την Ελένη Αγιώτη

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη διεξήχθησαν για 31η συνεχόμενη χρονιά τα “Νιόβεια”. Είναι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες με συμμετοχή 6 χωρών και με περισσότερους από 500 κολυμβητές.

Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου συμμετείχε με την Ελένη Αγιώτη η οποία κατέκτησε τρία μετάλλια, και τον Αλέξανδρο Αγιώτη. Συγκεκριμένα η Ελένη Αγιώτη κατέκτησε...
...χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο, ασημένιο στα 100μ. πρόσθιο και χάλκινο στα 50μ. πρόσθιο δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος Αγιώτης 5ος στα 200μ. μικτής ατομικής, 7ος στα 200μ. πεταλούδα και 8ος στα 200μ. ύπτιο πέτυχε ατομικές επιδόσεις αλλά και τα απαραίτητα όρια για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου εύχεται καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές του κολυμβητικού τμήματος για τη δύσκολη συνέχεια.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά σε όλη την περίοδο των εορτών του Πάσχα και στα δύο κολυμβητήρια της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου