Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό τον Άρη!

Mπορεί σήμερα ο Άρης να πανηγυρίζει που πέτυχε την υπαγωγή του στο άρθρο 99, αλλά η ΕΠΟ ετοιμάζει καθυστερημένη αυστηρή προειδοποίηση.

Aν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν αποσύρει ένα μέρος της υπαγωγής που αφορά στα χρέη προς ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ, η Ομοσπονδία στην επόμενη συνεδρίαση της (27/5) προτίθεται να πάρει δραστικά μέτρα.

Θα αποστείλει έγγραφο στον Άρη που θα τον ενημερώνει ότι αν εντός δέκα ημερών δεν εφαρμόσει την εντολή της (!), θα τον υποβιβάσει στη Football League και τη θέση του θα πάρει ο δεύτερος των μπαράζ της Β΄ εθνικής.

Πάντως, νομικοί κύκλοι εξέφραζαν την απορία γιατί η ΕΠΟ δεν ενεργοποιήθηκε από την ώρα που ο Άρης προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια. Αντιθέτως, το έπραξε με τη Νίκη Βόλου, τον Ηρακλή και τη Λάρισα.

Οι ίδιοι κύκλοι αναρωτιόνταν με ποιον τρόπο μπορεί η ΕΠΟ να υποχρεώσει μία ανώνυμη εταιρεία να μην εφαρμόσει δικαστική απόφαση.

πηγή: dikisports

1 σχόλιο :

  1. Με Ιωαννίδη υπουργό....μην κάνετε όνειρα, θα χρειαστεί να γίνουμε ρεαλιστές.
    Εκλογική του περιφέρεια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή