Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και φιλικά παιχνίδια για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου



     Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το τριήμερο 28-30 Απριλίου τρία από τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου, εκεί όπου αγωνίστηκαν διαδοχικά με τα αντίστοιχα τμήματα των ομάδων Μ.Α.Σ. Μαντουλίδης, Π.Α.Ο.Κ. και Γ.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης.
     Συγκεκριμένα, οι 35 συνολικά αθλητές από τα τμήματα Σούπερμινι (γεν. 2000-2001), Παμπαίδων (1999) και το 2ο Παιδικό της Νίκης Βόλου...

... (1997-1998), έζησαν ανεπανάληπτες εμπειρίες αγωνιζόμενοι με δυνατές ομάδες, σε μεγάλα γήπεδα, ενώ η πρώτη τους οργανωμένη εκτός έδρας αποστολή τους βοήθησε πολύ στο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και να αναπτύξουν τα στοιχεία της ομαδικότητας και της συνεργασίας, κάτι που ήταν άλλωστε από τους βασικούς στόχους της εκδρομής.
     Η αποστολή αναχώρησε από τον Βόλο το απόγευμα της Κυριακής 28/4 με πούλμαν και έκανε δύο διανυκτερεύσεις σε γνωστό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά όλων των μελών της ομάδας ήταν άψογη καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη, έτσι όπως αρμόζει στους αθλητές της Νίκης Βόλου.
     Πρώτος σταθμός της ομάδας ήταν οι εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη στη Θέρμη, νωρίς το πρωί της Δευτέρας 29/4. Οι αγώνες με τις ομάδες του Μαντουλίδη διεξήχθησαν στο εντυπωσιακό κεντρικό κλειστό γυμναστήριο των εκπαιδευτηρίων και αποτέλεσαν δυνατά τεστ με μία από τις παραδοσιακά καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε τα αποτελέσματα:
Μαντουλίδης – Νίκη Βόλου 96-33 (Μίνι)
Μαντουλίδης (Προπαιδικό 2) – Νίκη Βόλου (Παμπαίδες) 35-31
Μαντουλίδης (Προπαιδικό 1) – Νίκη Βόλου (Παιδικό 2) 48-31
     Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι αθλητές της Νίκης Βόλου μετέβησαν στην Πυλαία και στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ, το “PAOK SPORTS ARENA”. Την αποστολή της Νίκης υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του υπερσύγχρονου γηπέδου ο υπεύθυνος οργάνωσης και ανάπτυξης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Πολυμένης. Οι αθλητές της Νίκης Βόλου είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά και τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, παρακολούθησαν στο κεντρικό γήπεδο την προπόνηση της παιδικής ομάδας του ΠΑΟΚ, πρωταθλήτριας Ε.ΚΑ.Σ.Θ. 2013 με προπονητή τον Ευριπίδη Μελετιάδη. Μετέπειτα, ο γυμναστής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ κ. Παναγιώτης Βασιλείου, μίλησε στους καλαθοσφαιριστές της Νίκης για θέματα φυσικής κατάστασης και αποδοτικότητας των αθλητών. Στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK SPORTS ARENA” όπου διεξήχθησαν και οι αγώνες είχαμε τα αποτελέσματα:
ΠΑΟΚ (Μίνι 2) – Νίκη Βόλου (Μίνι) 33-38
ΠΑΟΚ (Μίνι 1) – Νίκη Βόλου (Παμπαίδες) 38-54
ΠΑΟΚ (Προπαιδικό 2) – Νίκη Βόλου (Παιδικό 2) 49-26
     Το πρωί της Τρίτης 30/4 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας διεξήχθησαν οι φιλικοί αγώνες με τον Μέγα Αλέξανδρο. Στο κλειστό Β’ της Μίκρας και σε πολύ φιλικό περιβάλλον σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Μ. Αλέξανδρος – Νίκη Βόλου 55-42 (Μίνι)
Μ. Αλέξανδρος (Προπαιδικό 2) – Νίκη Βόλου (Παμπαίδες) 23-29
Μ. Αλέξανδρος (Προπαιδικό 1) – Νίκη Βόλου (Παιδικό 2) 71-45
     Κατά την παραμονή της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι αθλητές και οι προπονητές της Νίκης συνάντησαν τον καταξιωμένο προπονητή καλαθοσφαίρισης κ. Θόδωρο Ροδόπουλο, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.
     Το οργανωτικό μέρος της εκδρομής η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, είχε αναλάβει ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης ο προπονητής Αντώνης Σαμαράς, όπου μαζί με τον προπονητή Γιώργο Οικονόμου συνόδευσαν την αποστολή της ομάδας. Επίσης, την αποστολή ακολούθησαν ο εξωδιοικητικός έφορος μπάσκετ της Νίκης Βόλου Γιάννης Παπαδήμος όπως και γονείς των αθλητών.
     Η διοίκηση και οι προπονητές του Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” συγχαίρουν όλους τους αθλητές που συμμετείχαν για την άξια προσπάθειά τους, τον χαρακτήρα και το ήθος τους. Επίσης, θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους των ομάδων για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν, τον τεχνικό διευθυντή του Μαντουλίδη κ. Νικόλαο Κεραμέα όπως και τον προπονητή Σωτήρη Κοκκινόπουλο, τον υπεύθυνο οργάνωσης και ανάπτυξης ακαδημιών του ΠΑΟΚ κ. Θόδωρο Πολυμένη, τον υπεύθυνο ακαδημιών του Μέγα Αλέξανδρου κ. Σωκράτη Δήμα, καθώς και την Ποτοεμπορική Βελεστίνου Κ.Ν. Σαράντης “Πηγή Ολύμπου” για την ευγενική προσφορά σε νερά για τις ανάγκες της αποστολής, το αρτοποιείο του Δημήτρη Παπαγιώτη για τα σάντουιτς που πρόσφερε σε όλα τα μέλη της ομάδας, τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης Βόλου, το Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης”, τους γονείς συνοδούς για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο και στηρίζουν κάθε προσπάθειά του.
     Εξάλλου, συνεχίζονται οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές και να συμμετέχουν σε τουρνουά και άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια μπορούν να απευθύνονται στους καθηγητές φυσικής αγωγής Αντώνη Σαμαρά (τηλ. 6980741664), Αποστόλη Καμακά (τηλ. 6945426072) για τα αγόρια και Σπύρο Στρατίκη (τηλ. 6983500872) για τα κορίτσια. Επίσης, για πληροφορίες και εγγραφές οι γονείς μπορούν να απευθύνονται και στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14, καθημερινά τις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00, ενώ τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210 60320.




1 σχόλιο :

  1. Όσοι αθλητές και γονείς πήγαν στην Θεσσαλονίκη κατάλαβαν ότι αυτή η εκδρομή ήταν ότι καλύτερο έχει κάνει ο σύλογος για τα παιδιά τα τελευταία χρόνια. Μπράβο στην ψυχή της ομάδας τον Αντώνη Σαμαρά και σε όσους βοήθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή