Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο η Νίκη

Την ήττα με 2-1 γνώρισε από τον Παναιτωλικό η Νίκη, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, χάνοντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχε για κατάληψη της πρώτης θέσης που οδηγεί στην άνοδο. 
Οι «κυανόλευκοι» αν και προηγήθηκαν στο 40’ με σουτ του Σκούφαλη, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, καθώς στη συνέχεια δέχτηκαν δύο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο από τον Μελισσά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν χωρίς επιτυχία να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ. Στη συνέχεια ωστόσο το ματς πήρε έναν άγριο ρυθμό με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν.
Στο 23’ μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Κυριάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Ψιάνο, με τον τελευταίο να κάνει την προβολή αλλά τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα σουτ του Πουρτουλίδη έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Τακίδη.
Στο 29’ ο Φαβάλι κάνει το σουτ αλλά ο Ψιάνος διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 34’ μια ακόμη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τους παίκτες της Νίκης να διώχνουν πάνω στη γραμμή σουτ του Καμαρά.
Στο 40’ η Νίκη άνοιξε το σκορ. Ο Μανώλης Σκούφαλης έφυγε μόνος του στην περιοχή, το πρώτο σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Τακίδης και στην επαναφορά με δεύτερο σουτ ο αρχηγός της Νίκης έγραψε το 0-1.
Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν μπόρεσαν να χαρούν για πολύ το γκολ καθώς πολύ γρήγορα ήρθε η ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σίσιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Μελισσάς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας το 1-1.
Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός, ξεκίνησε επιθετικά χάνοντας ευκαιρίες, αρχικά με κεφαλιά του Κουτσοσπύρο την οποία απέκρουσε ο Βούρας και εν συνεχεία με σουτ του Φαβάλι που και πάλι απέκρουσαν αμυντικοί της Νίκης.
Στο 63’ εκτέλεση φάουλ του Σίσιτς φεύγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βούρα. Στο 69’ ο Παναιτωλικός σημείωσε και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά του Μελισσά μετά από κόρνερ του Σίσιτς. Εν συνεχεία ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και τη Νίκη να μην μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.
Συνθέσεις
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σίσιτς, Φαβάλι (82’ Ιορδανίδης), Καμαρά (89’ Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (84’ Πασάς).
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας,Ψιάνος, Καρατζάς, Χατζής, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης (79’ Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (62’ Ριζογιάννης), Κυριάκος, Τάντιτς, Λαλίν (73’ Φλίγκος)
Κίτρινες: Μελισσάς, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Χατζής, Κυριάκος
Κόκκινες: Μελισσάς (2η κίτρινη), Χατζής (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Βρακάς (Ευβοίας)
Βοηθοί: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Ευβοίας)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

πηγή: www.fcniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου