Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Απ. Χαραλαμπίδης: «Για τον κόσμο και την ιστορία μας»

Για τον κόσμο της και την ιστορία της παίζει η Νίκη, όπως τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 
Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε στα ίσια με τον Παναιτωλικό ενώ χαρακτήρισε καταλυτικό το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Αναλυτικά:

Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης Βόλου): «Σήμερα έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές και ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Αποδείξανε και οι δύο ομάδες ότι έπρεπε να είναι στη Super League. Ξέραμε ότι είχαμε μηδαμινές ελπίδες και ήρθαμε για να κερδίσουμε για να αυξήσουμε αυτές τις ελπίδες. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου την ισοφάριση και ήρθε μια κρυάδα στην ομάδα μας. Περιμέναμε ο Παναιτωλικός να μας πιέσει στην επανάληψη και είπαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας αλλά δυστυχώς πάλι από ένα στημένο δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Αποδείξαμε για ακόμη μια φορά ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Παίζουμε για την ομάδα, για την ιστορία της και τον κόσμο της, που αξίζει πάρα πολλά. Νομίζω με τα παιχνίδια που έχουμε κάνει αδικούμαστε που δεν ανεβήκαμε στη Super League. Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Μπαίνουμε μέσα για να κερδίσουμε. Τίποτε άλλο δε σκεφτόμαστε».
  Ηλίας Βούρας (τερματοφύλακας Νίκης Βόλου): «Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας είχαν απομείνει για την άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς όπως είπε και ο προπονητής μου, δεχθήκαμε γκολ από δύο στημένες φάσεις. Κάπου εδώ όλα έχουν τελειώσει για εμάς. Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Θα παίξουμε για την ιστορία και τον κόσμο της Νίκης Βόλου, αυτόν τον καταπληκτικό κόσμο που μας έχει σταθεί στα δύο χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και να πετύχει τους στόχους του. Να τελειώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές υγιείς πάνω απ’ όλα».

πηγή: www.fcniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου