Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ντροπή και αίσχος: Βάζουν σύνορα στην πόλη!!!

Ντροπή, αίσχος, βρώμα και δυσωδία στον όμορφο Βόλο, τον οποίο λυμαίνεται ο "φίλαθλος" Αχιλλέας Μπέος και τα "τσιράκια" του!!!
Ο "μπροστινός" του Καραγιάννης, παίζει ωραία το παιχνίδι του υπόδικου "φιλάθλου" και βάζει "φωτιά" στην πόλη, με την ανόητη απόφαση να βάλει STOP  στον λαό της Νίκης, καθώς και στο νόμιμο ραδιόφωνο των οπαδών της...
Ως μια νέα Λευκωσία, ο Βόλος από σήμερα θυμίζει δύο χώρες, ενώ βρίσκεται στα καλά καθούμενα σε εμπόλεμη ζώνη!!!

Αυτά είναι τα "θέλω" και τα "πιστεύω" των ανθρώπων που διοικούν τον Ολυμπιακό, οι οποίοι με ΕΠΙΣΗΜΗ (;;;) ανακοίνωσή τους, χαρακτηρίζουν τους φιλάθλους της Νίκης "ανεγκέφαλους" και τους παροτρύνουν να δουν το ματς από τις τηλεοράσεις τους!!!
Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι φυσικά του δόγματος... "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", όμως αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για την πόλη!
Στην οποία βασιλεύει η "χούντα" του Αχιλλέα Μπέου, η οποία μας ντροπιάζει όλους και περισσότερο απ΄ όλους τον ίδιο τον Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους φορείς αυτής της ριμάδας πόλης, κωφεύουν προκλητικά!!!
Που είσαι  Χρυσοβελόνη που κάνεις συνέχεια λόγο για τον περίφημο "αντιρατσιστικό" νόμο;;;
Που είσαι;;; Αυτός δεν είναι ρατσισμός;;;
Που είσαι Δήμαρχε να ενώσεις την πόλη;;;
Που είσαι Περιφερειάρχη να κρατήσεις ενωμένη την Περιφέρειά σου;;;
Που είσαι ρε Μπατζιάκα που "φώναζες" για τα έκτροπα της Λέσβου, τα οποία τα προκάλεσε ο γνωστός "διερμηνέας" -  με το άσπρο μπλουζάκι -  του "φιλάθλου";;;
Τα αφήσατε όλα επάνω στα "φίλαθλα" αισθήματα του Αχιλλέα σας!!!
Ντροπή σας ξεφτίλες, αίσχος "καρεκλοκένταυροι" πολιτικοί και β(ο)υλευτές της Μαγνησίας...
Αν από σήμερα αρχίσουν τα έκτροπα, αν στον αγώνα θρηνήσουμε θύματα, αν έχουμε συλλήψεις, τι θα πείτε ρε ξεφτίλες;;;
Που είναι άραγε αυτοί οι εφοριακοί που τα χρέη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα βγάλουν την Ελλάδα από το μνημόνιο, να καταγγείλουν στον πρωθυπουργό ότι τα διαρκείας του Ολυμπιακού είναι το λιγότερο "αστεία";;;
Να καταγγείλουν πως ο Ολυμπιακός διαπράττει ένα οικονομικό έγκλημα;;;
Που είναι αυτή η πόλη ρε;;; Που είναι;;;
Υπάρχει κράτος;;;
Υπάρχουν νόμοι;;;
Υπάρχει λογική;;;
Υπάρχει Βόλος;;;
Υπάρχει Ελλάδα;;;
Ποιος θα απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα, ποιος;;;

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ... ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ!!!





5 σχόλια :

  1. οπως ειπε ο προεδρος!στη ρεβανς θα τα πουμε!και μην κολλάτε ειδατε πολλα αρης παοκ η παο οσφπ με οπαδους και τον 2 τα τελευταια χρόνια?στα τετοια μας!μπλε αρενα και κολαση οταν θα εχουμε την εδρα εμεις!πολυ ντόρος για για το τιποτα!σε 10 μερες εκδικηση!τόσο απλο!πια πολη στα 2?απο ποτε τα εχουμε καλα με αυστριακους?εχω χασει επεισόδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΗ Γ@#$% ΤΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ+ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!
    ΣΤΑ ΑΡ@#$%ΙΑ ΜΟΥ Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα ειναι πρωτη φορα που δεν αφηνουν νικιωτες να πανε στο γηπεδο στην ιστορια του βολιωτικου ποδοσφαιρου.κατα τα αλλα η πολη ειναι χωρισμενη στα 2 απο το 1995 με επεφτε το ξυλο της αρκουδας,τωρα να χωριστει η πολη πανε 20χρονια και αγριευει η κατασταση συνεχεια.αυριο ψυχρεμια γιατι θα το κανουν κολαση χωρις εμας μεσα αλλα στη ρεβανς χαχαχαχα τι εχει να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα την οργη και το θυμο που νιωθουμε ολοι μας με το να παιζει η ομαδα μας μεσα στην πολη μας και να μας απαγορευουν να την δουμε πρεπει να συγκρατηθουμε...
    Ειναι κριμα για την πολη μας,που αγαπαμε και ζουμε,να γινουν επεισοδεια,ζημιες σε περιουσιες ή ακομα χειροτερα τραυματισμοι ή συλληψεις φιλαθλων μας απο τους αστυνομικους που θα καραδωκουν και θα ειναι ετοιμοι να "πνιξουν" ολη τη νεα Ιωνια στα χημεικα!
    Ευτυχως δεν αργει ο επαναληπτικος...σε δεκα μερες θα ξεσπασουμε ολο αυτο το θυμο με τη φωνη μας που κυριολεκτικα θα τους πνιξει...δεκα μερες υπομονη αδερφια!!
    Εχει ο καιρος γυρισματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είναι όλοι αυτοί οεο????

    Δήμαρχοι, Επιμελητήρια, Εμπορικοί σύλλογοι κ.α με την σιωπή τους ουσιαστικά είναι συνένοχοι για την χωρισμό της πόλης στα δύο και την μετατροπή της σε εμπόλεμη ζώνη..

    Προτείνω για να νιώσουν λίγο όλοι αυτοί - και με έναν άλλο τρόπο - την δυναμική των φίλων και οπαδών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, για 10 μέρες μέχρι τον 2ο γύρο, να μποϊκοτάρουμε όσο μπορούμε την αγορά του Βόλου. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι πολύ Νικιώτες έχουν μαγαζια στο κέντρο του Βόλου, αλλά ρε γ@%#το πρέπει οι φορείς αυτής της πόλης να νιώσουν ότι αυτό που κάνουν είναι το λιγότερο.....ΑΔΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή