Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Για... το "καλό της πόλης";;;

                                                           
Σήμερα καλείσθε άπαντες: Διοίκηση, Ποδοσφαιριστές , Νικιώτες οπαδοί, να κερδίσετε όλους αυτούς που μας προσέβαλαν  απροκάλυπτα, σε ραδιόφωνα, σε τηλεοράσεις και στα τοπικά έντυπα!!! 
Κάποιοι... "γλοιώδεις" τύποι, λένε για... "το καλό της πόλης" να ανέβει μια ομάδα...
Ένα "καλό" το οποίο  κάποιοι το 2005 δεν το κοίταξαν, διότι έπαιξαν "καθαρά" και "τίμια" και οφείλουμε να τους... "συγχαρούμε" για την τότε στάση τους.
Όμως να  το αποζητούν εν έτη 2013, είναι καθαρά υποκρισία!
Η απάντηση μας είναι η εξής :" E... όχι, δεν θέλουμε το καλό της πόλης, παρά μόνο το καλό της ομάδας μας"!!!
Το καλό της πόλης είναι να έχουν οι δημότες αξιοπρεπή διαβίωση και σοβαρούς πολιτικούς άρχοντες, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια!!!
Κάποιος ευτραφής "φίλαθλος" σε ραδιοφωνική παρέμβαση, πέρα από τα όσα καταλόγισε σε εμάς τους Νικιώτες οπαδούς, πρόβλεψε με σιγουριά ότι σύντομα δεν θα υπάρχουμε και ως ομάδα!
Θα κάνουμε λοιπόν την χάρη στον εν λόγω "φίλαθλο" και στους... "παρατρεχάμενους" να κερδίσει η ομάδα τους  για... "το καλό της πόλης";;;
Η απάντησή μας. σε λίγες ώρες.
Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό...
ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!










10 σχόλια :

  1. μακαρι να εχουμε την χαρα να τους στερησω ΕΓΩ την κατηγορια που θελουν και τους εβαλαν με το ετσι θελω περυσι το καλοκαιρι να παιξουν....ΟΜΩΣ αληθευει οτι η αποστολη της Νικης ειναι στο ΒΑΛΙΣ? μπορουμε να το μαθουμε σιγουρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ... ΣΤΟ "ΒΑΛΙΣ" ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;

      Διαγραφή
    2. Το valis ανηκει σε εναν κυριο που του εχει σουρει ο μπεος οσα εχει σουρει και στην Νικη και στον πρωτο γυρο δεχτηκε να παμε να δουμε την ομαδα μας σαν κυριοι. Πραγματικα που ειναι το κακο;

      Διαγραφή
    3. Μποτσιβαλης και Α.Μ. εχουν γινει μεγαλοι εχθροι και η παε του ολυμπιακου Βολου τον τρεχει στα δικαστηρια..που το κακο αν η ομαδα μας να ειναι στο ξενοδοχειο του Μποτσιβαλη?

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να παίξουμε για το καλό της πολης μας. Να τους κερδίσουμε μήπως και φύγει ο χοντρος και ξεβρωμίσει η πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI KAI O ΚΑΣΑΝΔΡΟΒΟΛΟΣ ΕΚΕΙ <>? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΣΑΝΔΡΟΒΟΛΟΣ ΕΚΕΙ<>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή ο αστικός Βόλος δεν ενσωμάτωσε ποτέ, τουλάχιστον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, τους μικρασιάτες πρόσφυγες, καλώ τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου (σαν μισός πρόσφυγας κι εγώ) να πάνε στο γήπεδο την Τετάρτη και να υποστηρίξουν τον Παναιτωλικό Γυμναστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο, την καθαρότερη ομάδα των πρωταθλημάτων, της οποίας πάμπολλα ιστορικά στελέχη υπήρξαν γεννήματα του τοπικού προσφυγικού συνοικισμού.
    Ένας Αγρινιώτης Φίλαθλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλαθλε Αγρινιώτη δεν ξέρω τι θα κάνουν άλλοι συνοπαδοί μου αλλά προσωπικα σαν Νικιώτης ποτέ δεν έχω πάει να στηρίξω άλλη ομάδα πέραν της δικής μου και ούτε θα το κάνω τώρα παρόλη την κόντρα με την άλλη ομάδα εδώ της πόλης.
      Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό που λες, γενικά η Νικη δεν είχε βοήθεια ποτέ πάντα ήταν στην απ'έξω. Ολυμπιακος Βολου Νικη δυο διαφορετικοι κόσμοι στην ιδια πολη αλλά αυτό δεν θα με κάνει να πάω στο γήπεδο να υποστηρίξω την ομάδα σου.
      Επίσης δεν ξεχνώ την εντελώς προσβλητική και απαξιωτική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών σας προς την ομάδα μου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
      Την όποια συμπάθεια σας ορισμένοι για τη Νικη και ότι είναι προσφυγικό σωματείο να μην τη θυμάστε μονο όταν σας βολεύει!
      Τέλος κάθε φίλαθλος βλέπει την ομάδα του σαν την πιο καθαρή.Εγω σαν Νικη Βόλου σε ενα ελληνικο ποδοσφαιρο που ομολογουμένως κυριαρχει η βρωμιά και η αδικία έχω να δω Α εθνική 48 χρόνια.Και μόνο αυτό φτάνει, δεν χρειάζετε περαιτέρω ανάλυση.

      Διαγραφή