Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"...Έχουμε αξίες" είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Απόστολος Χαραλαμπίδης:
«Ηταν ένα πραγματικό ντέρμπι, καθαρό ντέρμπι και οι δύο ομάδες έδειξαν επίπεδο... 
Και οι δυο ομάδες ήθελαν το ματς για διαφόρους λόγους. Ο Ολυμπιακός για την πρωτιά, και εμείς για τον κόσμο μας και την υπόληψη μας και δείξαμε ότι έχουμε αξίες. 
Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα παιδιά και αξίζουν συγχαρητήρια. 
Αυτόν τον υπέροχο κόσμο δεν καταφέραμε να τον κάνουμε να χαρεί... Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη που μας έδειξε όλη τη χρονιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χαραλαμπίδης.
Ηλίας Βούρας:
«Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ τη λύπη μου για όλα αυτά που εκτυλίσσονται, τόσο για αυτά που έγιναν χθες με τους παίκτες του Ηρακλή, όσο και για αυτό που πέρασε ο Σταμάτης. Είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με την υγεία μας. Δίνουμε και εμείς την ψυχή μας, ο καθένας για την ομάδα του. Στα αγωνιστικά, θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. 
Κάναμε κατάθεση ψυχής... Δυστυχώς δεν ήρθε για ακόμα μια φορά η νίκη. 
Πάμε στον Ηρακλή να διεκδικήσουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου!».

2 σχόλια :

  1. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ..ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.. 4 ΦΟΡΕΣ Χ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ..ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΜΑΣ ΘΕΛΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΧΤΕΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚ ΤΟ 2005.. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΡΑΣ,ΒΕΡΤΖΟΣ,ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ,ΛΑΛΙΝ Κ ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..

    ΥΓ: ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ..

    ΥΓ1: ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΩΧ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΛΕΟΝ Κ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ..ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ο ΝΙΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΔΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O βαθμος που πηραν ουτως η αλλος δεν πιανει τοπο απο τη στιγμη που εχασε ο παναιτωλικος στη θεσσαλονικη...Και να τους κερδιζαμε παλι μονο νικη θα θελανε την τεταρτη και τωρα παλι μονο νικη θελουν...
    Απλα η νικη θα ηταν για το γοητρο.
    Απο εκει και περα αποψη μου ειναι οτι η ανοδος χαθηκε στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος με τις γκελες με ολες τις μικρες ομαδες(θρασυβουλους,βυζαντες,πιερικους κλπ).Στα πλει οφ δεν πιστεψα οτι μπορουσαμε να κανουμε το κατι παραπανω.Ειδικα μετα το Χ στην πρεμιερα με τον παναιτωλικο.
    Νομιζω βεβαια οτι φανηκε η ελλειψη ενος καλου επιθετικου,ενος γκολτζη!Εκει υστερουσαμε νομιζω.
    Μπορει να εμεινε μια μικρη απογοητευση αλλα μεχρι εκει.Δεν πρεπει να βγει γκρινια προς τα εξω απο κανενα μας.
    Πλεον να στρεψουε την προσοχη μας στο αυριο της ομαδας.Αν πανε ολα καλα και μεινει ο Πατσης νομιζω το μελλον της ομαδας μονο θετικο και με επιτυχιες θα ειναι αν σκεφτουμε τι καταφεραμε μολις σε ενα χρονο μετα απο 5 χρονια απαξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή