Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Γεμίσαμε "σκουπίδια" και βρωμάνε τα άτιμα


Καλημέρα και καλή εβδομάδα αδέρφια!

Τα γνωστά "σκουπίδια" χτυπήσανε πάλι και βρωμάνε κι όλας με αυτή τη ζέστη.
Το γνωστό  "σκουπιδοσάιτ" έγραψε πάλι τις γνωστές βλακείες και ανακρίβειες.



Για λόγους ότι δε θέλουμε να δώσουμε κλικ στα εμετικά αντινικιώτικα μπλόγκς δεν βάζουμε το λίνκ της ανάρτησης του συγκεκριμένου.





Ας αναλύσουμε λοιπόν ακόμα μια βλακεία του γνωστού πλέον "σπάρου", αν και αξία του δίνουμε, με τίτλο! "Χρωστάει χάρη η Νίκη Β. στον Ολυμπιακό".
Αν και αγωνιστικά εξασφάλισε την παραμονή του στη Β Εθνική, η Επιτροπή Παπαλάκη (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) δεν του χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της περιόδου 2003-2004, αποφασίζοντας τον υποβιβασμό του στη Δ Εθνική για βεβαιωμένα και τελεσίδικα χρέη σε ΙΚΑ, εφορία, παλαιούς προπονητές και ποδοσφαιριστές του.
Αγωνιστικά η ομάδα σου σπάρε είχε πέσει κατηγορία τερματίζοντας προτελευταία και με τελευταία την Καβάλα και επωφελήθηκε από τις πτώσεις του Παναιγιάλειου και Αθηναϊκού. Κέρδισε για λίγο την σωτηρία της εις βάρος του Παναιγιάλειου και του Αθηναϊκού αλλά μετά από λίγο έπεσε-αποσύρθηκε λόγο χρεών.

13    Ολυμπιακός Βόλου    31 β.    25-43
14    Α.Ο. Καβάλα    16 β.    21-58
15    Παναιγιάλειος Γ.Σ.**    -56 β. (-90)**    31-42
16    Αθηναϊκός Α.Σ.**    -56 β. (-90)**    30-41
**Ο Παναιγιάλειος και ο Αθηναϊκός ενώ είχαν τερματίσει στη 12η θέση με 34 β., τιμωρήθηκαν λόγω οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές τους με -3 βαθμούς ανά αγώνα, δηλαδή συνολικά με (-90) β. και υποβιβάστηκαν.

Υποβιβάστηκαν ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. και ο Αθηναϊκός Α.Σ., αν και συγκέντρωσαν 34 β., δηλαδή περισσότερους από τη 12η "ΑΣ Κασσάνδρας". Όμως, τιμωρήθηκαν λόγω οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές τους με -3 βαθμούς ανά αγώνα, δηλαδή συνολικά με (-3)Χ30=(-90) β. Για παρόμοια αιτία, δηλαδή λόγω χρεών, πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η ουσία ήταν, πάντως, πως είχε γραφτεί η πιο «μαύρη σελίδα» στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, την ώρα που οι οπαδοί του έπιναν διπλό το ποτήρι της πίκρας, αφού τη θέση της αγαπημένης τους ομάδας στην κατηγορία έπαιρνε, από σπόντα η Νίκη Βόλου, που είχε τερματίσει τέταρτη στη Γ Εθνική... Σκεφτείτε τότε στη θέση του Ολυμπιακού να ήταν η Νίκη, ακόμη θα μιλούσαν για την αδικία κλπ. Τώρα όμως υπάρχει η ''σιωπή των αμνών''. Τα καλά και τα συμφέροντα μόνο, στο ότι κέρδισε η μια βολιώτικη ομάδα στα χαρτιά από την άλλη ομάδα την άνοδο χωρίς να το έχει καταφέρει μέσα στο γήπεδο, δεν πρέπει να το λέμε ποτέ.
Από σπόντα σπάρε δεν ανέβηκε η ομάδα μας. Τερμάτισε στην 4η θέση της Γ' εθνικής και ήταν η πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση που αποχωρούσε ομάδα ή μηδενίζονταν από τη Β΄εθνική. Αυτή ήταν η Νίκη Βόλου, θα μπορούσα να ήταν η Κάτω Ραχούλα και τα Πράσινα Πουλιά. Έτυχε να είναι η Νίκη Βόλου και ανέβηκε με την αξία της και όχι από σπόντα. Ότι κατάφερε λοιπόν το κατάφερε μέσα στο γήπεδο και όχι εξωαγωνιστικά, από το πουθενά χωρίς να έχει αγωνιστεί πουθενά να τη βάλουνε στη Β' εθνική όπως η δικιά σου ομαδούλα. Επίσης να μη ξεχνάμε ότι η ομάδα μας δέχτηκε και εκεί πόλεμο με την ομάδα της Καβάλας να πηγαίνει στα δικαστήρια για να κερδίσει άνοδο από το πουθενά στα δικαστήρια ενώ έπεσε αγωνιστικά.
Που αδικήθηκε η Νίκη;
Που πολεμήθηκε ;
Ποιος την πείραξε και ας χρωστάει μπόλικα;
Χάρη χρωστάει στον Ολυμπιακό Βόλου, που ανέβηκε χωρίς να το αξίζει στη Β' Εθνική, επειδή τότε ορισμένοι παραγκάρχες γουστάρανε να το κάνουν έτσι για πλάκα.
 Η Νίκη Βόλου σπάρε όχι μόνο αδικήθηκε και πολεμήθηκε αλλά προσπάθησαν να τη διαλύσουν, χωρίς βέβαια να το πετύχουν. Κάθε αγωνιστική ξαφνικά βγαίνανε κατευθυνόμενες προσφυγές, κάθε φορά που η ομάδα ήταν ψηλά και πήγαινε για την άνοδο προσφυγές από ξενοδοχεία-μαγαζιά-παίκτες-προπονητές μέχρι και από προπονητές μπάσκετ!!! Δεν ήταν τίποτα τυχαίο. Λίγο πριν το 2ο ματς με την ομάδα σου για τα Play off, προσφυγές από Δεληζήση και Διαμαντίδη όλως τυχαίος που όλη τη χρονιά δεν βγήκανε. Καταγγελίες ανώνυμες και ψευδές στην εφορία του Βόλου από τους γνωστούς "κουκουλοφόρους-δοσίλογους" της πόλης.
Δεν θα ξεχάσουμε επίσης όταν η ομάδα σου σπάρε με μπροστάρη τον τότε πρόεδρο Αχ. Μπέο, ενώ αγωνιζόταν στην Ευρώπη και στην Α' εθνική και η ομάδα μας στη Γ' εθνική, έπαιρνε τηλέφωνο να κανονίσει πως θα στήσει τη Νίκη Βόλου με τα Γιαννιτσά εκτός έδρας τον διαιτητή Πουλημά υπέρ των Γιαννιτσών.

Όλα αυτά είναι τα τελευταία τωρινά γεγονότα. Αν μιλήσουν και οι παλιοί για τις βρωμιές του Ολυμπιακού εναντίον της Νίκης Βόλου θα ψάχνεις να βρεις τρύπα να κρυφτείς. Άσε λοιπόν το παραλήρημα εναντίων της Νίκης Βόλου γιατί μόνο σε καλό δε θα σου βγει.

Καμαρώστε τον Σπάρο! Που μόνο σπάρος δεν είναι αλλά βαφτίστε τον εσείς όπως θέλετε.


3 σχόλια :

  1. Ρε φίλε ξέρεις τι είναι να έχει πάει 2 η ώρα τη νύχτα,να μην έχεις μούτρα να βγεις έξω γιατί σε βρίζουν παντού,να έχεις πάρει πουλο από τον "δίαυλο" και να θυμάσαι και το νικιωτη που σε έκανε κερατά και να τρελαίνεσαι;ε παίρνεις το λαπτοπ και ξεσπας εκεί και βγάζεις απωθημένα.δείξε κατανόηση,o τύπος δεν είναι στα καλά του,τις προάλλες πανηγύριζε μόνος του για το διπλό στην καλλονή που δεν ήρθε πότε και έβλεπε οράματα με φωταγωγημένους δρόμους αλλά έκανε οικονομία στο ρεύμα o σκοτεινιωτης φαίνεται.τι να κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμο εμετικό σκουληκόψαρο σπάρε αδερφή και πόρνη του ελέους κρύβεσαι πίσω από την πένα της ανωνυμίας καί γράφεις ότι αρρωστημένο σου έρθει στο κεφάλι..Θα έρθει όμως σύντομα η μέρα που θα σε ψαρέψουμε σπάρε καί τότε θα γίνεις μαρίδα..και μάλιστα θηλυκή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοs ο σπαροs ληγμενα ναρκωτηκα παιρνει.τzαμπα θα ασχοληθουμε με εναν ηλιθιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή