Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στην Κύπρο ο Χαραλαμπίδης;

Την Πέμπτη εκτός απρόοπτου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Νέας Σαλαμίνας, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ελλαδίτη τεχνικό Απόστολο Χαραλαμπίδη.

cybee alerts - γκολ στο κινητό σου σαν να είσαι εκεί! Στείλε με SMS on goal [όνομα ομάδας] στο 1000 για να λαμβάνεις μήνυμα όποτε βάζει γκολ η ομάδα σου. Cytamobile-Vodafone

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων σε ψεσινή συνεδρία της κατέληξε ότι ο πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου, θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιόνους.


Εκτός απρόοπτου ο Απόστολος Χαραλμπίδης με τον Γιώργο Ελευθερίου θα βρίσκονται στο πηδάλιο της ομάδας της Αμμοχώστου από τη νέα σεζόν, αφού όπως αναφέρθηκε και από πλευράς του Αντρέα Παρασκευά σε ραδιοφωνικές δηλώσεις υπάρχει η προφορική συμφωνία, περιμένουν όμως να ολοκληρωθεί και μετά να ανακοινωθεί.

Τώρα όσον αφορά την οικονομική εκστρατεία των «ερυθρολεύκων» με σύνθημα «Λογαριάσατε λάθος», αρχίζει και επίσημα την Πέμπτη (20/06) στις 19:00 στους Αγίους Αναργύρους στο οίκημα Λαϊκών Οργανώσεων. Η εκστρατεία για την επιβίωση του σωματείου θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στις 19:30 στο οίκημα Λαϊκών Οργανώσεων στις Κόκκινες. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για να περάσει η ομάδα τα κριτήρια του Ιουνίου, καθώς αυτό είναι που "καίει" άμεσα τη Νέα Σαλαμίνα.

πηγή: balla.com.cy 
Σε επικοινωνία που είχε το "Κυανόλευκο Πάθος" με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο προπονητής μας, τόνισε ότι περίμενε τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Πάτση για να συζητήσουν την παραμονή του στην ομάδα...
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προφανώς και είναι ένα βήμα πριν από την... έξοδό του στο Κυπριακό πρωτάθλημα, όμως περιμένει και την Νίκη, αφού επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα.

2 σχόλια :