Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Νίκη μισή πρόκριση... Νίκη Βόλου-ΝΟΒΑ 11-9 (Φωτορεπορτάζ)

Παίζοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου πήρε μια μεγάλη νίκη (μισή πρόκριση) απέναντι στον ΝΟΒΑ, με 11-9, στο κλειστό Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Η Νίκη έδειξε από την αρχή τα δόντια της με πάρα πολύ καλή και δυνατή άμυνα και με έναν φοβερό φουνταριστό, τον Κ. Αντίοχο που...
...χόρευε στην κυριολεξία στην πισίνα, τελείωσε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη με 4-3. Στο δεύτερο συνέχισε ακόμα πιο δυνατά και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 9-5. Στο τρίτο κυριάρχησαν οι άμυνες και μπήκε μόνο ένα γκολ από την πλευρά του ΝΟΒΑ και έληξε με 9-6. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο η Νίκη έπαιξε όσο χρειάστηκε και πήρε τελικά το ματς με 11-9 άνετα. Όλοι οι παίκτες μαζί πανηγύρισαν στην πισίνα μετά το τέλος του ματς και χειροκροτήθηκαν από τους λιγοστούς ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο. Το ραντεβού ανανεώθηκε για της 18:00 σήμερα με αντίπαλο τον Άρη Θ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΝΟΒΑ 11-9: (4-3, 5-2, 0-1, 2-3)

Τα γκολ της Νίκης πέτυχαν οι Αντίοχος 4, Σκοτινιώτης 1, Κουρτίδης 1, Καρκαλιάνης 2, Κίτσιος 1, Μαυρατζώτου 1 και Λέτσιος 1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Δ. Μπλάνας-Σ. Ζουμπουλιάς): Μητρούσης, Σκοτεινιώτης, Λέτσιος, Τζαμτζής, Μαυρατζώτου, Μάκος, Μπλάνας, Λ. Παρασκευάς, Αντίοχος, Ευαγγελινός, Κουρτίδης, Καρκαλιάνης, Κίτσιος, Καραγκούνης, Τσαβακατόπουλος, Β. Παρασκευάς, Ι. Μπλάνας.

* Στο ματς που προηγήθηκε μεταξύ Ιωνικού Ν. και Άρη Θ. το τελικό αποτέλεσμα ήταν 9-9.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου