Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κρατά γερά το τιμόνι...

"Ο καλός ο καπετάνιος, στην φουρτούνα φαίνεται..." λέει η γνωστή λαϊκή παροιμία, που αρκετές φορές την έχουμε χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα.
Η συγκεκριμένη παροιμία μας θυμίζει τον Ανδρέα Πάτση, που πέρασε πολλές "φουρτούνες", αλλά το τιμόνι το κράτησε γερά!
Και το κρατά ακόμα γερά και σφιχτά...
Η Νίκη πέρασε "φουρτούνες", "μπόρες", "καταιγίδες", αλλά έμεινε "ζωντανή", "όρθια", κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και όλες τις προβλέψεις.

Πάλεψε, έδωσε έναν καθαρό και τίμιο αγώνα και αν μη τι άλλο κέρδισε την συμπάθεια του φίλαθλου κόσμου, κέρδισε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της, κέρδισε την αναγνώριση από φίλους και αντιπάλους...
Και αυτό δεν είναι λίγο...
Και αυτό δεν έγινε από μόνο του...
Είναι ένα τεράστιο έργο του Ανδρέα Πάτση, του ανθρώπου που την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στον δρόμο των επιτυχιών, στον δρόμο της καταξίωσης!
Όλες αυτές τις ημέρες της προσμονής, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι αυτός ο άνθρωπος θα λυγίσει, ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει πίσω, ότι αυτός ο άνθρωπος θα σκεφτεί... λογικά και θα πει το "αντίο" ίσως ακόμα και από τον χώρο του ποδοσφαίρου...
Γιατί άνθρωποι με όραμα και ιδέες όπως ο πρόεδρός μας, αποτελούν απλά "πολυτέλεια" για τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα ατέλειωτα πολιτισμικά "σοκ" που έχει υποστεί ο Ανδρέας Πάτσης, μάλλον τον έχουν πεισμώσει, τον έχουν κάνει ακόμα πιο δυνατό, τον έχουν αναγκάσει να αφήσει τον δρόμο της λογικής και μένει να παλέψει για τα όνειρά του, για τις ιδέες του, μένει για να πάει κόντρα σε κάθε λογική που έλεγε το αντίθετο.
Ο Ανδρέας Πάτσης δεν ζει από το ποδόσφαιρο, δεν είναι αυτή η δουλειά του, ίσως αποτελεί το πάθος του και μάλλον η Νίκη Βόλου έγινε το πάθος του!!!
Το μόνο που θέλει, το μόνο που σκέφτεται, είναι η καταξίωση αυτής της ομάδας, που την θέλει μεγάλη και δυνατή σε όλους τους τομείς.
Και μας θέλει άξιους συμπαραστάτες του, μας θέλει όλους στο πλευρό του, στο πλευρό της ομάδας δηλαδή...
Ο Ανδρέας Πάτσης βάζει μια νέα αφετηρία, βάζει ένα νέο στοίχημα, το οποίο πρέπει να τον βοηθήσουμε για να το κερδίσει, να το κερδίσουμε.
Στην συνέντευξη Τύπου θα πει - όπως πάντα - αλήθειες!
Ίσως κάποιοι να ενοχληθούν, οι φίλαθλοι της ομάδας μας όμως, θα ικανοποιηθούν γιατί θα ακούσουν και πάλι λόγια αλήθειας από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.
Περισσότερα αύριο, σε λίγες ώρες δηλαδή...





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου