Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

"Πάντα στην καρδιά μου η Νίκη και ο κόσμος της..." δήλωσε ο Πέτρος Τσιτσιμπής


Στον Τύρναβο ο Πέτρος Τσιτσιμπής;Στην εκπομπή του Βασίλη Ζηνέλη και του Στέφανου Σταφάνου στον Σπορ fm φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Πέτρος Τσιτσιμπής, ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος αλλά και το δεξί χέρι του Ανδρέα Πάτση στην ομάδα μας...


Ο Πέτρος Τσιτσιμπής που ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Τύρναβο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Νίκη και τον κόσμο της: "Πέρασα 1,5 εκπληκτικό χρόνο στην Νίκη, την οποία θα την έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου!
Τόσο αυτή την ομάδα, όσο και τον κόσμο της... Δεν υπάρχει καμιά πίκρα για την Νίκη και τον κ. Πάτση, με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα.
Μέσα στον 1, 5 αυτόν χρόνο, καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Β΄ Εθνική και φτάσαμε πριν από το μεγάλο όνειρο της ανόδου στην Α΄ Εθνική κατηγορία!
Εύχομαι ολόψυχα στην Νίκη να καταφέρει κάποια στιγμή να υλοποιήσει αυτό το όνειρο και ο κόσμος της να την δει στην μεγάλη κατηγορία" είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τσιτσιμπής, που στο διάστημα που ήταν μέλος της διοίκησης της "κυανόλευκης" ΠΑΕ, κέρδισε αν μη τι άλλο την εμπιστοσύνη αλλά και τον σεβασμό των φιλάθλων της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου