Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Επιτυχίες των τμημάτων της Νίκης Βόλου στο Golden Pilion Summer Cup



     Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Golden Pilion Summer Cup, που διεξήχθη στην περιοχή του Βόλου και του Πηλίου από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2013. Στην διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από όλη την χώρα, που συνδύασαν το αγαπημένο τους σπορ σε ένα θαυμάσιο τοπίο.
     Το τουρνουά διοργανώθηκε από την εταιρία Agenda με βασικό αρωγό και εν μέρη συνδιοργανωτή τον Γ.Σ. Νίκη Βόλου. Το τουρνουά παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, απλοί φίλαθλοι και σκάουτερ ομάδων.
     Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι έξι συνολικά ομάδες της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες του τουρνουά, είχαν πολύ καλή παρουσία και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις προσπάθειές τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά κατηγορία:
Κατηγορία παιδικό (1998-1999): 3η θέση Νίκη Βόλου
Κατηγορία παμπαιδικό (2000-2001): 1η θέση Νίκη Βόλου
                                                               2η θέση Νέοι Αθλητές Νίκης
Κατηγορία τζούνιορ (2002-2003): 3η θέση Νίκη Βόλου
Κατηγορία προτζούνιορ (2004-2005): 3η θέση Νίκη Βόλου
                                                                 4η θέση Νέοι Αθλητές Νίκης
     Στην τελετή λήξης έγιναν οι απονομές των ομάδων και οι βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν στο τουρνουά. Από τη Νίκη και στην κατηγορία 2000-2001, MVP αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής Φίλιππος Βλάχος.
     Με τη συμμετοχή αυτή στο τουρνουά ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης. Η διοίκηση του Γ.Σ. Νίκη Βόλου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους, τους προπονητές, όπως και όλους τους γονείς που στις δύσκολες αυτές εποχές στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών αλλά και της ομάδας και στήριξαν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά, παρόλα τα προβλήματα που υπήρχαν. Τέλος, εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού τον Σεπτέμβριο.













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου