Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αντίο... Μανώλο!!!

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Σκούφαλης | onsports.gr
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Με την ανακοίνωση αυτή, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ έκανε γνωστή αργά το βράδυ, την λύση της συνεργασίας της, με τον Μανώλη Σκούφαλη.
Πλέον είναι προφανής η επιθυμία του Ανδρέα Πάτση για ριζική ανανέωση του ρόστερ της ομάδας, αφού θεωρείται δεδομένη τόσο η αποχώρηση του Παντελή Ριζογιάννη, όσο και αυτή του Τάσου Κυργιάκου, ο οποίος ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, με τις γνωστές δηλώσεις του.
Επίσης παρελθόν λογικά αποτελεί και ο Μπόζινταρ Τάντιτς, αλλά και ο Ουέλινγκτον που έτσι κι αλλιώς δεν προσέφερε τα αναμενόμενα...
Μένει να δούμε τι θα γίνει με τους Σαμαρά, Καρακούστση, Πουρτουλίδη, Παπαδόπουλο, Τζιώρα, Πιτταρά και τον Ψιάνο, που ίσως τελικά να γίνει μία προσπάθεια για να παραμείνει στην ομάδα.

1 σχόλιο :

  1. Δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ, σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα.....να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
    Αν αποκόμισες κάτι καλό από τη Νίκη, κοίτα να το πεις σε όλο τον κόσμο.....
    Καλή τύχη.

    Pantsas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή