Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πήρε... φωτιά η Καλαμαριά!!!

Χαρές και πανηγύρια στο Πανθεσσαλικό...
Πήρε "φωτιά" η Καλαμαριά στο... κατ΄εφημησμόν ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Football League ανάμεσα στη Νίκη και την Καλαμαριά...

Οι "Πόντιοι" που ήρθαν στο Πανθεσσαλικό αήττητοι, έχοντας μάλιστα το απόλυτο και με μηδέν παθητικό, δέχθηκαν μόνο τέσσερα τέρματα, από μία παθιασμένη super Νίκη!


Η τζάμπα ήττα της Κέρκυρας πείσμωσε τους "κυανόλευκους", που ξέρουν ότι αν μη τι άλλο αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Ήθελαν πολύ να επανορθώσουν, για τους ίδιους πάνω απ΄ όλα, αλλά και για την ομάδα φυσικά και τον υπέροχο κόσμο της.

Τα κατάφεραν, παίζοντας κατά διαστήματα "εξωγήινο" ποδόσφαιρο!!!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, έτσι όπως το σχεδίασε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δηλαδή και προηγηθήκαμε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέσιτς στο 11', πέναλτι που κέρδισε παληκαρήσια ο Χρήστος Τζιώρας!

Ο Απόλλωνας αποσυντονίστηκε με το γκολ και "χάθηκε" μέσα στο γήπεδο...

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση πάντως στο 53' όταν ο Ρεπετσάς έκανε ένα "παιδικό" λάθος, Αθανασιάδης όμως πλάσαρε πάνω  στον Αποστολίδη.

Στο 66' ο Ανιέτε εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιώτας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Τζιώρας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, ήταν το 2-0 και η αρχή του "κυανόλευκου" πάρτυ...

 Τέσσερα λεπτά αργότερα η Νίκη έκανε το 3-0 με τον Ανιέτε και στο 73' ο Ισαάκ έδωσε διαστάσεις θριάμβου γράφοντας το τελικό 4-0, σ'  ένα διάστημα που στην κυριολεξία χάθηκε το... τόπι!

Τι να γράψει κανείς γι΄ αυτή την ομάδα, τι να πει;;;

Απλά ότι και πάλι ψάχνουμε για υστερήσαντα αλλά... μάταια!!!

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γέσιτς, Ακασού, Μανουσάκης (59' Αναστασόπουλος), Ισαάκ (78' Χαρτσιάς), Ανιέτε, Τζιώρας (75' Ριβέρα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Μανουσαρίδης, Καπίας, Βέντζιος, Ναλμπάντης, Βλάχος, Λι Κουάντιο (63' Γκουγκουλιάς), Παρμαξίδης (74' Μωυσίδης), Αθανασιάδης (83' Παντελιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου