Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σίγουρος για την επιτυχία δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος μίλησε για τη καινούρια νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του αλλά και για την υπομονή και την ψυχραιμία που χρειάζεται να δείξει η ομάδα, προκειμένου να πετύχει στους στόχους της. Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπονητής Νίκης Βόλου): "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, που μέχρι τώρα δεν είχε δεχθεί τέρμα. Γνωρίζαμε πως ν' αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Επιδιώξαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, όπως και έγινε και στη συνέχεια βάσει τακτικής τους δώσαμε χώρο .Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου. Στα τέσσερα ματς έχω χρησιμοποιήσει 20 ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στην ομάδα αυτή. Χτίζουμε μια νέα ομάδα. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι να χτίσουμε τη νοοτροπία. Δεν επηρεαζόμαστε από οτιδήποτε που θα μας βγάλει έξω από τους στόχους μας. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Η νίκη μας ήταν δίκαιη και κινδυνέψαμε από δικό μας λάθος στην αμυντική γραμμή.

Βλέποντας όλη την εβδομάδα, τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μου ήμουν σίγουρος για τη νίκη. Διανύουμε την πιο δύσκολη τετράδα αγώνων του πρώτου γύρου. Δουλεύουμε με οργάνωση, μεθοδικότητα και ψυχραιμία. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για τη βοήθειά του. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας.

Για την διαφορετική νοοτροπία στο παιχνίδι με την Κέρκυρα . Την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν δουλέψαμε καλά στην προπόνηση. Καμιά φορά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή πρέπει να τον “χτυπάς” όταν κερδίζει. Το παιχνίδι στην Κέρκυρα χάθηκε κατά τη διάρκεια της προπονητικήςς εβδομάδας. Χτίζουμε νοοτροπία τόσο μέσα στην προπόνηση, όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος έχει εξαιρετική ομάδα.

Ανδρέας Παντζιαράς (προπονητής Απόλλωνα): "Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για τη δίκαιη επιτυχία της. Παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στα 60' πρώτα λεπτά. Στο β' μέρος είπαμε πως αν συνεχίζαμε σ' αυτό το ρυθμό, θα μπορούσαμε να πρεσάρουμε και να φτάσουμε στην ισοφάριση. Υπάρχουν κάποιες φάσεις όμως που καθορίζουν ένα παιχνίδι, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα. Για δέκα λεπτά πάθαμε ένα μπλάκ αουτ. Στο διάστημα 60'-70', δεν υπήρχαμε στο γήπεδο δεν είχαμε ούτε σε συγκέντρωση, ούτε σκέψη, ούτε τίποτα. Το πέναλτι ήταν αυστηρό.

Η Νίκη έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ειδικά από τη μέση και μπροστά. Ζει από τα λάθη των αντιπάλων και μετά βάζει τη δική της ποδοσφαιρική ποιότητα. Συγνώμη από τον κόσμο μα ςγια την έκταση του σκορ. Συνεχίζουμε. Σε πέντε μέρες έχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού όλα τα ματς στην κατηγορία είναι δύσκολα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης Βόλου που έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα".

Δημήτρης Ζουλιώτης (ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): "Μετά την άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα, δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για το σημερινό ματς. Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο που είχε τρία στα τρία και μηδέν παθητικό.Παίξαμε σωστά και τα καταφέραμε. Για μένα το πέναλτι ήταν κανονικό. Μετά το δεύτερο γκολ δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για να βρούμε περισσότερους χώρους στην επίθεση. Η νίκη μας είναι δίκαιη όμως για να έχει αξία πρέπει να κερδίσουμε και τον Αιγινιακό. Μόνο όποιος είναι ταπεινός και δουλεύει πετυχαίνει. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την προσπάθειά του. Είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία".

Στέφανος Καπίας (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα): "Συγχαρητήρια στη Νίκη για την εμφάνιση της. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και δεχθήκαμε τρια γρήγορα γκολ. Η ομάδα έχει δείξει οτι στο αμυντικό τομέα είναι πολύ καλή και δεν δικαολογείται αυτή η εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί σωστά την ήττα και να αντιδράοσυμε άμεσα από το επόμενο παιχνίδι".

πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου