Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μεγαλοπρεπέστατη πιρουέτα... Καραγιάννη!!!

Όταν είσαι... "μπροστινός" συνήθως εκτίθεσαι!
Αυτό παθαίνει συνέχεια ο Δημήτρης Καραγιάννης, "πρόεδρος" του ΑΣΚΟ(ύλι).
Ο κ.Καραγιάννης λοιπόν, μετά τα "γκάζια" που του έβαλε ο γνωστός φίλαθλος για την φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον πρόεδρό μας κ. Ανδρέα Πάτση, έπεσε σε νέο "λούκι".

Αυτή την φορά έκανε δηλώσεις για την Παναχαϊκή, τις οποίες αναγκάστηκε να πάρει πίσω άρον - άρον!
Επίσης η "κόκκινη" ΠΑΕ έκανε κολοτούμπα και για την ανακοίνωση που έβγαλε κατά της διαιτησίας στον αγώνα με την Καλλιθέα.
Διαβάστε την ανακοίνωση σχετικά με την πιρουέτα της Καλλιθέας:
«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου δηλώνει ότι ανακαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που είδε το φως της δημοσιότητας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ που διεξήχθη στις 6/10/2013.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της Π.Α.Ε. χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου».
Πάμε τώρα και στην πιρουέτα του ζάμπλοτου "προέδρου" Καραγιάννη:

«Μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Καλλιθέας στις 7/10/2013 προέβην ως Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ο-ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σε μια δημόσια τοποθέτηση κατά του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, απαντώντας σε προηγούμενες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ δια του προέδρου της κ. Α. Κούγια. Θα ήθελα να ενημερώσω το φίλαθλο κοινό ότι ανακαλώ το περιεχόμενο των ως άνω δηλώσεων μου, οι οποίες έγιναν υπό το κράτος εκνευρισμού . Μολονότι δεν είχα καμιά πρόθεση να θίξω την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, την ιστορία της οποίας σέβομαι και τιμώ, εν τούτοις σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει εμείς οι παράγοντες να παρασυρόμαστε σε τέτοιου τύπου ενέργειες, ανεξαρτήτως συνθηκών».
Εννοείται ότι η ιστοσελίδα του γνωστού "Νικάρα" ακόμα ασχολείται με τις ομαδικές προσφυγές κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου!!!
Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι η ΕΕΑ ανέφερε ότι ματαιώθηκε η αίτηση του Γαρδικιώτη για κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Νίκη, αφού το θέμα τακτοποιήθηκε, όμως ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν: ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ!!! Σαν να πήρε αναβολή το θέμα, για άλλη ημερομηνία δηλαδή, ενώ η ΠΑΕ το έχει τακτοποιήσει, δηλαδή η ΠΑΕ απλά...πλήρωσε!
Όσο για τα άλλα Βολιώτικα ΜΜΕ, τσιμουδιά για την πιρουέτα Καραγιάννη σχετικά με την Παναχαϊκή...
Βλέπεται ο γνωστός "φίλαθλος" καραδοκεί!!! 
Αυτά τα ωραία...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου