Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Νίκη είναι μόνο μία...

Αφορμή του άρθρου αυτού, όλος αυτός ο παραλογισμός που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την Νίκη Βόλου και την ...υποψήφια "νέα" νίκη (νέοι αθλητές).
Είναι γνωστό ότι ορισμένοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τον Ανδρέα Πάτση και τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για την Νίκη Βόλου 1924.
Ορισμένοι έχουν τρομάξει, έχουν χάσει τον ύπνο τους, δεν θέλουν με τίποτα να δουν την ομάδα μεγάλη, να την δουν στην super league.

Βλέπετε είχαν μάθει ή μάλλον καλύτερα τους εξυπηρετούσε η Γ' ακόμα και η Δ' Εθνική...
Αυτό δεν μας αφορά και δεν θα ασχοληθούμε με τους λόγους που ορισμένοι, γνωστοί όλοι τους στον Νικιώτικο κόσμο, ήθελαν, θέλουν και επιθυμούν την Νίκη Βόλου "μικρή"...
Μ΄ αυτό που θα ασχοληθώ είναι η "νέα νίκη" (νέοι αθλητές), όπως και οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του ερασιτέχνη, οι οποίες δεν έχουν πλέον κανένα απολύτως νόημα, από την στιγμή που η ΠΑΕ ίδρυσε τις δικές της ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Πάμε από τα εύκολα: Οι νέοι αθλητές είναι ένα σωματείο ξεχωριστό, διαφορετικό από την Νίκη Βόλου 1924!
Είναι λογικό να έχει διαφορετικό ΑΦΜ από αυτό της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου...
Οι νέοι αθλητές δημιουργήθηκαν σαφέστατα από Νικιώτες παράγοντες, με σκοπό να απαρτίζονται από παιδιά της ακαδημίας, το τότε "Αθλητικό Κολέγιο Νίκης", το οποίο και ίδρυσε η κ. Ελλάδα Σευοφύλακα, σύζηγος του αείμνηστου άσου της ΑΕΚ Στέλιου και τότε προπονητή της ομάδας μας, όπως και από τον επίσης αείμνηστο Άρη Ευαγγελόπουλο.
Από τότε άλλαξαν πολλά και η ομάδα των νέων αθλητών, έχασε τον δρόμο της.
Μπουσινάκης, Αργύρης, Καρακώστας, Ζαρείφης, πέρασαν από την πρώτη ομάδα της Νίκης και όντως αναδείχτηκαν από τους νέους αθλητές.
Με την δημιουργία της ομάδας Νέων της ΠΑΕ, πλέον οι νέοι αθλητές δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αφού τα ταλέντα της ομάδας, παίζουν αποκλειστικά στην ομάδα Νέων της ΠΑΕ.
Εξ΄ άλλου και η ΠΑΕ έχει τοποθετηθεί σχετικά με ανακοίνωση, η οποία διευκρίνιζε ότι η ΠΑΕ ούτε είχε, ούτε έχει και ούτε θα έχει καμία απολύτως συνεργασία με τους νέους αθλητές!
Όσο για κάποιες "προχωρημένες" απόψεις, αν δηλαδή ο Ανδρέας Πάτσης θελήσει να αποχωρήσει ή ακόμα να... παρατήσει την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αν δεν βρεθεί κάποιος από τους γνωστούς μας "σωτήρες", η ομάδα υποβιβάζεται στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική, πηγαίνει στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, σβήνει τα χρέη από πάνω της και ... ξανά προς την δόξα τραβά.
Τι ρόλο μπορούν να παίξουν οι νέοι αθλητές; Κανέναν απολύτως!
Απλά και κατανοητά λοιπόν τα πράγματα σχετικά με τους νέους αθλητές, που κακώς η ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, τους αφήνει να χρησιμοποιούν το έμβλημα και το όνομα της Νίκης Βόλου, το οποίο ανήκει σε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής και φυσικά στην ΠΑΕ...
Πάμε τώρα στο θέμα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του ερασιτέχνη...
Ποιος ο λόγος ύπαρξής τους;
Να βγάζουν παιδιά για τους νέους αθλητές, ένα διαφορετικό, ένα ξένο σωματείο για την Νίκη Βόλου 1924;
Από την στιγμή που η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 αποφάσισε να ιδρύσει τις δικές της ακαδημίες, είναι λογικό η πρώτη ομάδα να στελεχωθεί, σε βάθος χρόνου, με παιδιά από τις δικές της ακαδημίες.
Όπως γίνεται δηλαδή σε κάθε ΠΑΕ στην Ελλάδα...
Η δουλειά στις ακαδημίες της ΠΑΕ έχει ήδη ξεκινήσει, σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, με επιστημονικά καταρτισμένους προπονητές, γιατρούς, με συνεργασία ακαδημιών του εξωτερικού.
Η ΠΑΕ θα αντλήσει τα δικά της ταλέντα, είναι λογικό αυτό...
Οπότε, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη, που αποσκοπεί;
Μήπως ο "κακός" Πάτσης φύγει, διαλύσει την ομάδα και τις ακαδημίες ή μήπως κάνει συγχώνευση με τον ΑΣΚΟ ή την... Άρσεναλ, πρέπει να υπάρχουν οι αυριανοί "αστέρες" της "νέας νίκης" για να σώσουμε το έμβλημα, τα ιδανικά και τις αξίες μας;
Το παραμύθι είναι παλιό και μάλιστα δεν έχει πλέον ούτε δράκο, ούτε καν την "κακιά" μάγισσα...
Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι ορισμένοι επιτήδειοι, εκμεταλλεύονται το όνομα της Νίκης, στήνοντας "μαγαζάκι" στην πλάτη της!
Εξ΄ άλλου το τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη: "Ο ερασιτέχνης, θα πρέπει να ιδρύσει κάποια άλλα τμήματα απ΄ αυτά που υπάρχουν και να καταργήσει κάποια άλλα...", εννοώντας σαφώς το ποδόσφαιρο.
Το τονίζω και πάλι: Από την στιγμή που η ΠΑΕ διαθέτει δικές της Ακαδημίες, από εκεί θα αντλήσει τους αυριανούς ποδοσφαιριστές της, λογικό δεν είναι;
Χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση;
Και κάτι άλλο: Όλοι όσοι ονειρεύονται την "νίκη του βασιλειάδη" και την "νίκη του σταυρίδη", δεν θα τους περάσει!
ΥΓ 1.: Δεν υπάρχει ακαδημία του Πάτση... Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 υπάρχει, της οποίας ιδιοκτήτης είναι αυτή την στιγμή ο κ. Ανδρέας Πάτσης.
Ναι, αυτός που πληρώνει ακόμα τις αμαρτίες των "σωτήρων" της ομάδας μας, αυτός που έχει δημιουργήσει μία υπερομάδα, έτοιμη να ανέβει στην super league!!!
ΥΓ 2.: Από που και γιατί προέκυψε τόση ξαφνική "αγάπη" για την "κλούβα";
ΥΓ 3.: Αλήθεια, στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΘ, η Νίκη θα παίξει κόντρα στην... Νίκη;;;
Ντροπή και αίσχος κύριοι...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!







14 σχόλια :

  1. pesta skorpie. 100 diaforetikes nikes exoume ftiaksei. mono kai mono gia diafonies! anti na sispirothoume giro apo thn omada oloi. o kathe nikiotis ftiaxnei kai apo mia omada. eleos! bazoun ta lefta tous stis topikes omades kai stous neous athlites kai sth nikh oute sents!! ta bazane epi palaion proedron kai oxi tora poy h omada allakse epipedo kai paei psila. bebaia oi tsepes tous adeiasane kai kopike to tsampa ti perimeneis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νικη Βολου 1924 ειναι μια και η ακαδημια παε Νικη που εγινε απο φετος στις εγκαταστασεις του πανθεσσαλικου ειναι ο προθαλαμος των παιδιων για την μεγαλη ομαδα μαλιστα αυτοι οι συκοφαντες που ελεγαν οτι τα παιδια της παε δεν μπιρουν να αγωνιστουν στις μικτες ομαδες των επσθ για μια ακομη φορα διαψευτηκαν απο τα γεγονοτα αφου σημερα αγωνιστηκαν στον νικηφορο αγωνα 3-1 με την
    παιδων των τρικαλων!!!!!!!!

    Σημ.οσοι προσπααθουν μεσω των νεων αθλητων να κρατησουν την Νικαρα μας μικρη και να γεμιζουν τις τσεπες τους με φοροακια τους πηραμε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΙΚΑΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΚΡΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ Η' ΚΑΙ ΕΞΩΔΟΙΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΦΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (ΝΙΚΙΩΤΩΝ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΓΕΙΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα νέα παιδιά που τα πικρένουμε πια ακριβώς είναι; Ο Αντζούρης; Ο Ζαχαράκης; Ο Παπαπορφυρίου; Ο Τσαγκαράς; Ο Καλόγηρος; Ο Παπαστεργίου; να μη λένε και ότι θέλουμε. Δεν έχω τίποτα απολύτως με τα παιδιά. Καλοί ποδοσφαιριστές είναι και καλοί χαρακτήρες. Αλλά όταν οι Νέοι Αθλητές δημιουργήθηκαν, ήταν ο προθάλαμος για την μεγάλη ομάδα της ΠΑΕ. Τώρα πια υπάρχει η κ19 σαν προθάλαμος. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ.

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ?ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΩΣ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ,Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
  5. ποιοι νεοι αλθλητες ρε????τα μπατακια του ομιλου που κονομουσανε εις βαρος της ΝΙΚΗΣ τωρα δεν εχει μαμ??/πολεμανε τον ΑΝΔΡΕΑ ΡΕ????θα τους παρει το κεφαλι αμαμ θελει θα τους εξαφανισει!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ???Αντε γιατι κρατιεμαι να μην πω κ αλλα!!!!!ΜΙΖΕΡΟΙ Ε ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!1ΝΙΚΑΡΑ ΡΕ ειναι μονο μια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στηριξη μονο στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ να δουμε μια ασπρη μερα.Μιζεριες δεν χωρανε πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ρε φίλε τι σου έκαναν;

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ

      Διαγραφή
    3. Παραμάγαζο και αβάντες μια ζωή στον εκάστοτε ''μεγαλομέτοχο'' ή πρόεδρο κάνουν κάποιοι...

      Διαγραφή