Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Καβάλα στο... άλογο η ΝΙΚΑΡΑ με τριάρα!!!

Τριάρα στην Καβάλα η Νίκη Βόλου | onsports.grΈτσι για... πλάκα η ΝΙΚΑΡΑ έβαλε - μόνο - τρία γκολ στην Καβάλα και... καβάλα στο άλογο πλέον, περιμένει απλά την ώρα και την στιγμή που θα ανέβει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος!!!

Ομάδα - όνειρο η Νίκη μας, παίζει και κάνει πλάκα τους πάντες και τα πάντα στην κατηγορία...
Με 19 τέρματα στο ενεργητικό της και μόλις δύο στο παθητικό της, πραγματικά τρομάζει τους αντιπάλους της, οι οποίοι και παραδέχονται την αναμφισβήτητη ανωτερότητά της!
Η Νίκη στ΄ αλήθεια δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία, αρκεί να αγωνίζεται όπως ξέρει και μπορεί. Στο α΄ μέρος του αγώνα του "Ανθή Καραγιάννη", η ομάδα μας είχε την υπεροχή, όμως ήταν ακίνδυνη στα αντίπαλα καρέ.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έδωσε χώρο στους αντιπάλους μας, πέρασε ταυτόχρονα στον αγώνα και τον γρήγορο Ισαάκ.
Και η Νίκη δεν άργησε να "χτυπήσει"...  Ήταν το 61΄, όταν ο Ιβάν Γέσιτς με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο δαιμόνιος Ανιέτε! 
Στο 71' ο Γκότοβος πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με την κεφαλιά που επιχείρησε κι έγραψε το τελικό 3-0!
Δέκα "μαγικά" λεπτά για την ομάδα της Νίκης, δέκα "εφιαλτικά" λεπτά για τους γηπεδούχους. Από το 61΄ μέχρι το 71΄ η Νίκη έκανε τα πάντα!!!
Διέλυσε τους αντιπάλους της, που στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αντάλλαζαν αγκαλιές και φιλιά (!!!) αφού είχαν κατορθώσει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους... 
Στο 85΄ μάλιστα η Νίκη θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα, όταν ο Ισαάκ πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, η μπάλα πήρε μία πορεία προς τα ανυπεράσπιστα δίχτυα και ο Γιώτας που παρακολουθούσε την φάση, δεν κατάφερε να την βάλει μέσα αλλά να την στείλει στο δοκάρι, αιφνιδιάζοντας τους συμπαίκτες του, που ήδη πανηγύριζαν το "σίγουρο" γκολ!!! 
Αρνητικό σημείο του παιχνιδιού, οι πολλές κάρτες που δέχτηκαν οι "κυανόλευκοι" (Γέσιτς, Γκόντοβος, Τζιώρας, Μανουσάκης, Παπαδόπουλος και Μπακάλης) σε ένα παιχνίδι που η Νίκη έκανε πάρτι!
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Κονατέ, Πρίττας (67' Πάλλας), Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Αλεξίου, Καζαντζίδης (69' Παπαργυρίου), Μαυρίδης.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γιώτας, Γκότοβος, Μπακάλης (59'Τσίτας), Ακασού, Μανουσάκης (46' Ισαάκ), Τζιώρας (79' Αργύρης), Ανιέτε, Γέσιτς.

7 σχόλια :

  1. Όντως πολλές κάρτες.η Κέρκυρα παίζει με Ηρακλή εκτός την επόμενη αγωνιστική οπότε ίσως να ειναι η στιγμή που θα είμαστε πρώτοι και δεν θα ξανακατεβουμε.πάντως ενημερωτικά στις στοιχηματικές εταιρίες το διπλό του αιγινιακου το έδινε 9.50 απόδοση.τεράστια δεν ειναι;πιστεύω κάποιοι κονομησαν σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποίος παρακολουθήσει (και παρακαλώ να το κάνετε)το βίντεο του παιχνιδιού ολυμπιακού κασσανδριας Πανηλειακού που έχει αναρτηθεί σε αθλητικά σάιτ,στο φάουλ-δοκάρι του Κατσίκη,στο 3:40 του βίντεο,φαίνεται ένα κατάπτυστο πανό που ανάρτησαν οι καταπτυστοι οπαδοί του ολυμπιακού κασσανδριας το οποίο λέει:καμένα βιβλία,διπλό ΑΦΜ,στημενα παιχνίδια κάντε τώρα τουμπεκί.φυσικά εννοούν εμάς.τΑ θέματα ειναι δύο.πρώτον πως η διοίκηση της εν λόγω ομάδας αφήνει να αναρτουνται τέτοια πανό που υβριζουν μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.ας μας απαντήσουν τα 16 χρόνια που το γράψανε αυτό αν εννοούν άλλη ομάδα ή μιλάμε για συκοφαντική δυσφήμηση προς την ομάδα μας.και δεύτερον το παιχνίδι ηταν τηλεοπτικό και τεχνηέντως προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα;πιστεύω ότι χρειάζεται μια απάντηση και σε επίπεδο διοικήσεων γιατί αν δεν τους κόψουμε το βήχα από τώρα ποιος ξέρει τι άλλο θα βρούνε.ΣΥΓΝΩΜΗ αν κούρασα απλά νομίζω ότι ειναι μεγάλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δίκιο έχεις να εκνευρίζεσαι αλλά αυτό σε πρώτη φάση,μετά τους παίρνεις στο μεζέ.Εμένα θα με χάλαγε αν η επίσημη ΝΙΚΗ δεν αντιδρούσε στις σφαγές (έγινε το ντου του πατση με τον τύρναβο κι έσφιξαν τα λουριά) κ δε με ενδιαφέρει να ασχοληθεί με αστειότητες συνοικιακών ομάδων οικειοθελώς αυτοπεριοριζομενων.
      Να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με ποιους;με αυτούς που έκαναν γαργάρα πως κ με εισαγγελικό βούλευμα το ασκ-ηλυσιακος ήταν στημένο;που έλεγαν ότι στα δικαστήρια θα βγουν αθώοι;που τους ταΐζει φουρφουρι o γιαλαμπουκας λογιστακος με τον κόκκινο σβέρκο για διπλά αφμ;που αναρτούν πανό που λέει κόκκινη νέα ιωνία κ γελάνε από μόνοι τους;έλα μωρέ τώρα εγώ πανηγυρίζω όταν ασχολούνται με μας κ πανικοβάλλονται όταν διαρρέει στην πιάτσα ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΚ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΕΦΆΠΑΞ.
      Αυτά...

      Διαγραφή
    2. Μη το κουράζουμε!! ΝΙΚΗ και ΑΣΚΟ θα αναίβουν τρένα! Ολοι οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι (ομαδα-κοσμο) Μόνο το γοητρο θα παίξει ρόλο στα play off με τους αυστριακούς!Στη super league πλέον οι καλες οι μαχες με τους συμπολίτες! Εκεί να τους δουμε...

      Διαγραφή
  3. Είχα γράψει μετά το 2-0 με τον ηρακλή πως μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής η ΝΙΚΗ θα είναι πρώτη είτε μόνη είτε ισόβαθμη της κέρκυρας.Την άλλη Δευτέρα θα ξέρουμε αλλά έτσι και ανέβει πρώτη θέση πάει γαντζώθηκε η ομάδα.Προσοχή στο γαζωρο γιατί είναι καλή ομάδα όχι ποιοτική ούτε υψηλών δυνατοτήτων αλλά οργανωμένη και με σχέδιο και νιάτα.Θα χρειαστεί γρήγορο γκολ.
    Υ.Γ στη μετάδοση o μπούκλας τις μέτρησε 6 τις κάρτες νομίζω πήρε κι o Ανιετε;
    Υ.Γ 2 αργύρης ρε παιδιά όχι αργυρίου
    Υ.Γ 3 είπαμε όλοι θα χρειαστούν κι όλοι θα παίξουν

    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mπραβο στην ομαδαρα μας που μας κανη περηφανους σε ολη την ελλαδα.σε αντιθεση με καπιους αλλους που τους κραzη το πανελληνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή