Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Αργώ και Νίκη Βόλου αναμετρώνται στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ

Την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών για την περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας εξασφάλισε η Νίκη Βόλου που επιβλήθηκε με άνεση και επί του Α.Ο. Σουφλαρίων με 3-0 σετ.
Έτσι το προσεχές Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο "Βάκης Παρασκευόπουλος" θα αναμετρηθεί με την Αργώ σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα προσφέρει πλούσιο θέαμα και αρκετές συγκινήσεις στους φίλους και των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ξανθόπουλος Παναγιώτης αναμένεται να παρατάξει τις: Αφέντου Ναυσικά, Γιαγκουνίδου Κατερίνα, Κολοβού Μαρίνα, Παππά Πατρίτσια, Καπούλα Κασσιανή, Αντωνοπούλου Μαρία, Κόφφα Ευριδίκη, Τζιοβάρα Παναγιώτα, Βλαχάκη Ιωάννα, Πολύζου Έρρικα, Αθανασία Χαρχαρή και Βαΐτση Νεκταρία.

Στον κυανόλευκο πάγκο επίσης θα βρίσκονται και οι έφοροι του τμήματος βόλεϊ κ.κ. Κολόζος Στέλιος και Χρηστάκης Χρήστος καθώς και το ιατρικό team της ομάδας που αποτελείται από τους κ.κ. Γάτο Γεώργιο (ορθοπεδικό), Κατοίκο Γρηγόρη (φυσιοθεραπευτή) και Χρηστάκη Χρήστο (διατροφολόγο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου