Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Πολυνίκης σύλλογος αναδείχθηκε η Νίκη Βόλου στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος» στη Λάρισα

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες για τη φετινή χρονιά στο κολυμβητικό τμήμα της Νίκης Βόλου. Μετά από την πολύ καλή περσινή χρονιά όπου οι αθλητές όλων των τμημάτων πέτυχαν σπουδαίες επιτυχίες, οι κολυμβητές 9,10,11 και 12 ετών συμμετείχαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου σε μεγάλη διασυλλογική ημερίδα στη Λάρισα με συμμετοχή 510 αθλητών από τη Θεσσαλία και συλλόγους της περιφέρειας προς τιμή του Αντώνη Δρόσου, παράγοντα του Ν.Ο. Λάρισας.
Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» με συμμετοχή 57 αθλητών αναδείχθηκε με μεγάλη διαφορά πολυνίκης σύλλογος με 27 χρυσά μετάλλια, κατακτώντας το κύπελλο των αγώνων. Συνολικά οι κολυμβητές του συλλόγου κατέκτησαν 56 μετάλλια από τα οποία 27 χρυσά, 15 αργυρά και 14 χάλκινα. Ταυτόχρονα, αν και πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή, οι αθλητές της Νίκης Βόλου πέτυχαν αρκετές μεγάλες επιδόσεις που συγκαταλέγονται στις κορυφαίες Πανελλαδικά και πολλές ατομικές.
Σημαντική η παρουσία των κολυμβητών 9 ετών που πρώτη φορά συμμετείχαν σε επίσημους αγώνες με άριστη παρουσία και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι επόμενοι αγώνες είναι στα μέσα Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα όπου οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν σε ανάλογη παρουσία. Η Διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» συγχαίρει τους αθλητές και προπονητές για την παρουσία και ευχαριστεί τους γονείς για την συμπαράστασή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου