Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Φιλικό με το Σαρακηνό για τις Ακαδημίες της Νίκης

Με παιδικές φωνές γέμισε σήμερα το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς μικροί αθλητές από τα τμήματα των Ακαδημιών της Νίκης και του Σαρακηνού έδωσαν φιλικά παιχνίδια κερδίζοντας τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των θεατών.


Τζούνιορ Α

Ισόπαλο 1-1 ήρθε το τμήμα Τζούνιορ Α της Νίκης με το αντίστοιχο του Σαρακηνού. Το γκολ για την ομάδα της Νίκης πέτυχε με όμορφη προσπάθεια ο Βασίλης Βαλουξής ενώ εξαιρετική ήταν και η προσπάθεια των υπόλοιπων συναθλητών του, οι οποίοι έδειξαν δείγματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις.

Η σύνθεση της Νίκης: Καλογήρου, Τουλγαρίδης, Γλιάτης, Αλεξάνογλου, Βαλουξής, Νικορόπουλος, Βαϊόπουλος, Αποστολακόπουλος Στ., Αποστολακόπουλος Γ., Τσιλιώνης, Δράκος Μ.

Τζούνιορ Β

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Τζούνιορ Β της Νίκης Βόλου επικράτησε εύκολα με 3-1 της αντίστοιχης του Σαρακηνού. Για τους "κυανόλευκους" δύο γκολ σημείωσε ο Μάριος Δράκος και ένα ο Στέλιος Αποστολακόπουλος.

Η σύνθεση της Νίκης Β.: Γκάγκας, Μητρομάρας, Δράκος Σπ., Δράκος Μ., Κυριακάκης, Τσούμας, Τσιμπερίδης, Πιλάτος, Παλαιοκαρίτης, Σιαφαρίκας, Αποστολακόπουλος Στ., Αποστολακόπουλος Γ.,

Κ-13

Με 5-1 επικράτησε η ομάδα Κ-13 της Νίκης, του Σαρακηνού στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε με αυτογκόλ ενώ τα υπόλοιπα για τους "κυανόλευκους", πέτυχαν οι Στύλας και Λουτσιάνο ενώ δύο γκολ έβαλε ο Χρήστος Αναστασόπουλος.

Η σύνθεση της Νίκης: Καψαλάς, Αλεξανδρίδης, Στύλας, Δωδωντζίδης, Παπούλιας Ν., Λουτσιάνο, Αναστασόπουλος Θ., Αναστασόπουλος Χρ., Παπούλιας Β., Μπαρμπέρης Αλ., Μπαρμπέρης Γ., Μπαρμπέρης Λ., Μητρομάρας, Τουλγαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου