Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σκόραραν στην ανθρωπιά οι φίλαθλοι της Μαγνησίας (Φωτογραφίες-βίντεο)

Γκολ στην ανθρωπιά έβαλαν οι φίλαθλοι της Δήμητρας, του Πυράσου, της Νίκης Βόλου και του Ρήγα Φεραίου, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, 14 Απριλίου 2014. Εκπρόσωποι φιλάθλων των παραπάνω ομάδων προσέφεραν απλόχερα στην 17χρονη Κατερίνα που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με πρόβλημα υγείας,
το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από τους τρεις αγώνες που έδωσαν στο γήπεδο της Ευξεινούπολης. Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι Φίλοι Ρήγα Φεραίου, Α.Σ Πύρασος FANS, BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» και η Λέσχη Φιλάθλων Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη από θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα πρωτότυπο θέαμα, μιας κι αυτή τη φορά, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ήταν οι φίλαθλοι, ενώ στις κερκίδες έδωσαν βροντερό παρόν παίκτες ομάδων της περιοχής μας κι όχι μόνο.
Οι αγώνες είχαν διάρκεια 35 λεπτά. Πρώτος χρονικά αγώνας ήταν αυτός ανάμεσα στην Λέσχη φιλάθλων Δήμητρας και του club της Νίκης Βόλου, με το ματς να κρύβει πολλές …συγκινήσεις. Ο αγώνας έληξε στην κανονική διάρκεια του με 1-1 με την Λ.Φ. Δήμητρας να παίρνει την νίκη στα πέναλτι με σκορ 2-1. Ο δεύτερος αγώνας ήταν αυτός μεταξύ των Φίλων Ρήγα Φεραίου και του Α.Σ Πύρασος FANS, ο οποίος έληξε με νικητές τους αγχιαλίτες (1-0). Ο τελικός του φιλανθρωπικού τουρνουά διεξήχθη ανάμεσα στους φιλάθλους της Δήμητρας και του Πυράσου, με τους παίκτες-φιλάθλους της Δήμητρας να μένουν από …καύσιμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.
Η άψογη διοργάνωση έκλεισε με την απονομή του Κυπέλλου στους νικητές από τον Δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και τον Πρόεδρο της Δήμητρας Αντώνη Μηλιώνη.

πηγή-φώτο & βίντεο: http://almyros.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου