Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Νέος οχετός Μπέου κατά Νίκης και Πάτση

Σε μία νέα κατάπτυστη ανακοίνωση προχώρησε ο νέος δήμαρχος (;;;) της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος....
Στην ανακοίνωσή του, ο Μπέος χαρακτηρίζει "λαϊκιστή" τον πρόεδρό μας, "φαιδρό", "γελοίο", ενώ ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του  απέναντι στην ομάδα μας: "...επανειλημμένως έχω τονίσει ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του Δήμου" αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωσή του για την Νίκη, για την οποία λέει κι άλλα:
"Η Μαγνησία έχει δύο επαγγελματικές ομάδες. Ποια είναι η μεγαλύτερη το κρίνει ο κόσμος και η Ιστορία. Και για την ιστορία ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αγωνιστεί στο Europa League. Εύχομαι το ίδιο κάποτε να πετύχει και η Νίκη Βόλου".
Όσο για τον πρόεδρό μας; "...Άλλωστε θα έπρεπε να ξέρει ότι λόγοι αρχής δεν μου επιτρέπουν να συνομιλώ ή να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά τους καθορίζονται από το τι έχουν πιει το προηγούμενο βράδυ".
Όμορφα λόγια από τον "πρώτο" πολίτη της πόλης μας, που "στολίζει" με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει τον πρόεδρο της μεγαλύτερης ομάδας στην πόλη και στον νομό!
Και πάντα με επιχειρήματα...
Πάμε τώρα στον λόγο της ανακοίνωσης Μπέου: Ο πρόεδρός μας σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισε ότι ουδέποτε θα επιδιώξει συνάντηση με τον νέο δήμαρχο, από την στιγμή που εκείνος τάχθηκε ανοιχτά κατά της Νίκης Βόλου.
Μάλιστα για πολλοστή φορά ο πρόεδρός μας Ανδρέας Πάτσης, τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη.
Να τι γράφει όμως η ανακοίνωση του δημάρχου: "Αν και μέχρι σήμερα έχω αποφύγει να απαντήσω στις αλλεπάλληλες προκλήσεις του, δυστυχώς είμαι τώρα υποχρεωμένος να το πράξω και να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε επεδίωξα μια συνάντηση μαζί του και προς τούτο δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπεί η δήλωσή του ότι δεν επιθυμεί να συναντηθεί μαζί μου!".
Καταλάβατε κάτι απ΄ όλο αυτό το παραλήρημα Μπέου;
Μία υποθετική ερώτηση δέχθηκε ο Ανδρέας Πάτσης και απάντησε ότι δεν θα επιδιώξει καμιά συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης, από την στιγμή που εκείνος έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Νίκης Βόλου.
Που είναι η πρόκληση;
Ποια η απορία;
Ποιος και ποιοι προκαλούνται από τον Μπέο για άλλη μία φορά;
Ο πρόεδρός μας, σίγουρα δεν θα ασχοληθεί ούτε και τώρα, όπως δεν ασχολήθηκε και με τις άλλες προκλήσεις που έχει δεχτεί...
Οι ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με "ούρα" και άλλες σχετικές "εξετάσεις", έχουν ήδη επιστρέψει στους συντάκτες και στους εμπνευστές τους.
Εξ΄ άλλου ο Ανδρέας Πάτσης όταν οι "μπροστινοί" έγραφαν όλες αυτές τις γελοιότητες, αυτός ανέβαζε την ομάδα μας στην SUPER LEAGUE!!!
Όσο για το Europa League που συμμετείχε σε προκριματικούς του  γύρους ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, δεν μας είπε ο δήμαρχος και γνωστός φίλαθλος, γιατί η UEFA πέταξε με τις κλωτσιές την ομάδα του, αλλά και αυτόν, έξω από την διοργάνωση;
Τέλος, το ποιόν του ανθρώπου Μπέου φαίνεται από το πανηγυρικό φινάλε στο παραλήρημά του, θαυμάστε: "Κλείνοντας θα ήθελα να σας συμβουλεύσω στις επικείμενες εκλογές της Super League να μην θέσετε υποψηφιότητα ο ίδιος και βρείτε μόνο την ψήφο σας, αλλά να προτείνετε για Πρόεδρο την Στελλίνα για να είναι όλοι ευτυχισμένοι".
Και μη χειρότερα Βολιώτες και Βολιώτισσες, τα οποία δυστυχώς έρχονται!

1 σχόλιο :

  1. ΧΟΝΔΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ .. ΤΟ.ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή