Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Και Νικλητσιώτη... και Σκούρτη... και Μαχλελή... και Σταμπολζίεφ η Νίκη!!!

Δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές του καλοκαιριού έκανε σήμερα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία πέρα από τις ανανεώσεις συμβολαίων με τους δικούς της παίκτες, προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών με εμπειρία και παρουσία στην Super League!



Συγκεκριμένα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιώργου Νικλητσιώτη από τον ΠΑΣ Γιάννενα, Βασίλη Σκούρτη από τον Πλατανιά, Γιώργου Μαχλελή από την Γερμανική Μπράουνσβάικ και Ρόμπερτ - Αλέξανδρου Σταμπολζίεφ από την Κυπριακή ΑΕΚ!
Να και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 - ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια". 

2 σχόλια :

  1. Για τους κάτω των 24 o περιορισμός λέει ότι πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική η να είναι γηγενείς (locally trained).είδα στα βιογραφικά ότι o σκούρτης κι o σταμπολζιεφ έχουν παίξει με αλβανία και αυστραλία αντίστοιχα.έχουν γεννηθεί εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχουνε Ελληνικη υπηκοοτητα φιλε και οι δυο

      Διαγραφή