Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ντοπαρισμένος βρέθηκε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι μπαράζ με τη Ξάνθη

Ντοπαρισμένος βρέθηκε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και η τιμωρία του που αναμένεται να ανακοινωθεί αποτελεί την αιτία που δεν συνεχίζει στη βολιώτικη ομάδα.


Θετικό σε χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και το δεύτερο δείγμα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, που πλέον δεν ανήκει στην ομάδα.
Το δείγμα των ούρων του πρώην ερυθρόλευκου εξετάστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της περσινής περιόδου, όταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ερυθρόλευκοι έχασαν την άνοδο στη SuperLeague, στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη.
Ενας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν συνέχισε τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή ήταν ότι οι ερυθρόλευκοι γνώριζαν πως η χρήση απαγορευμένων ουσιών επιφέρει ποινή ανάκλησης του δελτίου για δύο χρόνια.

πηγή:Ταχυδρόμος

2 σχόλια :

  1. γιαυτο ετρεχε σαν αλογο στα μπαραζ και τα τελευταια χρονια στην ομαδα;;; γιατι οταν εφυγε απο την κασανδρουλα και πηγε σε αλλη ομαδα δεν τον πηρανε τελικά ούτε εκει;;; κάτι μυρίστηκαν-τους είπαν φαίνετε εκεί στην άλλη ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή