Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Και δεύτερος πρώην πια "κόκκινος" ντοπέ!!!

Η... ντόπα πήγαινε σύννεφο στον ΑΣΚούλι!!!
Η "υπέρ - ομάδα" της Νέας Δημητριάδας που θα σάρωνε τους αντιπάλους της και θα έπαιρνε αήττητη τον τίτλο της ανόδου, τελικά παίρνει τον τίτλο της... ντόπας!!!
Στο μπαράζ του "Κλεάνθης Βικελίδης" έγιναν δέκα συνολικά έλεγχοι για ντόπινγκ κοντρόλ, με πέντε "ερυθρόλευκους" να περνάνε τον σχετικό έλεγχο.
Το αποτέλεσμα; Στους πέντε οι δύο ήταν ντοπέ!!!

Τρομερό; Απίστευτο; Μοναδικό; Πέρα ως πέρα όμως αληθινό...
Και δεύτερος λοιπόν παίκτης του Ολυμπιακού, αυτής της "υπέρ - δύναμης" του ντόπινγκ, βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση.
Αυτός όμως βρίσκεται ήδη σε... ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, οπότε θα του μείνει μόνο η "ρετσινιά"...
Όσο για τον ΑΣΚούλι, αυτός δεν θα έχει καμία απολύτως επίπτωση, αφού έχει φροντίσει γι΄ αυτό η Ελληνική νομοθεσία από το 1987, με την αλλαγή του νόμου περί ντοπαρίσματος στην γνωστή υπόθεση Τσίγκοφ της ΑΕΛ.
Βέβαια όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα αναγνωρίζει πλέον τους "πρωταθλητές" της ντόπας και μάλιστα θα τους δοθεί και το σχετικό "έπαθλο".
Η ομάδα - "μοντέλο" του ΑΣΚούλι, δίχως ντόπα μάλλον θα είχε την τύχη της Γλυφάδας, του Βύζαντα, της Μαγούλας και των λοιπών "υπερδυνάμεων" που έπαιζε κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος...
Όσο για τα τοπικά "κόκκινα" ΜΜΕ, απλά... γαργάρα!
Τσιμουδιά, λέξη δεν έγραψαν ή δεν είπαν για τον "πρωταθλητή" της... ντόπας!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου