Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Από την "κλούβα" στα Κανάλια

Αριστερά η κεντρική δυτική εξέδρα με το στέγαστρο και δεξιά η βόρειαΤελικά πόσο... "Έλληνες" (για να μην γράψω κάτι άλλο) μπορεί να ήμαστε;
Εδώ κι ένα μήνα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με επίσημο έγγραφο, ζήτησε το "Παντελής Μαγουλάς" για αποκλειστική χρήση των ακαδημιών της και όλων των ομάδων Νέων της, που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League.



Η απάντηση που πήρε μετά από ένα 10ήμερο και αφού χρειάστηκε να πάρει έκταση το θέμα, μετά από σχετικό σχόλιο του ίδιου μας του προέδρου Ανδρέα Πάτση σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μόνο θετική δεν ήταν και η ΠΑΕ αναγκάστηκε να στείλει εκ νέου έγγραφο στον ερασιτέχνη, πριν από λίγα 24ωρα...
Τελικά η απάντηση του ερασιτέχνη δόθηκε σήμερα Πέμπτη (07/08) και ήταν θετική, όμως ήδη χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Ο Ντανιέλ Μπατίστα μαζί με άνθρωπο της ΠΑΕ βρέθηκε στο ιστορικό μας γήπεδο, έκανε αυτοψία και διέγνωσε το αυτονόητο: "Θέλει πολύ δουλειά..." είπε ο διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ με νόημα και αμέσως η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Απόλλων Καναλίων για την παραχώρηση του γηπέδου του, στα παιχνίδια της Κ-20 της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.
Με λίγα λόγια δηλαδή, η Κ-20 της Νίκης θα παίζει μακριά από την έδρα της, θα παίζει στα Κανάλια...
Και μη χειρότερα δηλαδή!
Και όλα αυτά γιατί; Για το καπρίτσιο κάποιων ανεγκέφαλων, τους οποίους πρέπει ΤΩΡΑ να ξηλώσει και να διώξει με τις κλωτσιές ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάννης Ξάνθης, που έχει πάρα πολύ "δουλειά" να κάνει.
Τα κακώς κείμενα στην "μαμά" Νίκη φαίνεται πως είναι πολλά και πρέπει να διορθωθούν, αλλά στα λόγια όλα εύκολα είναι.
Στην πράξη είναι σαφώς πάρα πολύ δύσκολα, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά τα χρόνια το "κακό" μεγάλωνε κι "έτρωγε" τα σωθικά της "μαμάς" Νίκης!
Τώρα το αν θα γίνει το χορτάρι στην "κλούβα", μαζί με τα βοηθητικά στο πίσω μέρος της, αυτό θα το κρίνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.
Αξίζει ο κόπος; Προλαβαίνουμε;
Και μην ξεχνάμε ότι πέρα από την Κ-20, είναι η Κ-17, η Κ-15 και φυσικά όλες οι ακαδημίες που ψάχνουν στέγη, μετά την ακατανόητη στάση ορισμένων - τονίζω και πάλι - αμετανόητων ανεγκέφαλων στην ερασιτεχνική!

"Κυανόλευκο Πάθος"      

1 σχόλιο :