Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Crush test με Βέροια

Κοκκινάκης: «Να βοηθήσουμε τη Νίκη Βόλου» | onsports.grΠαιχνίδι πρωταθλήματος θυμίζει το φιλικό με την Βέροια στο Πανθεσσαλικό (10/08) στις 7 το απόγευμα.
Ο κόσμος της Νίκης έχει μία καλή ευκαιρία να δει την ομάδα μας να κοντράρει μία από τις ομάδες της κατηγορίας, που λογικά θα έχει κι αυτή ίδιους στόχους με μας...



Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κάποια χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν, κυρίως από την τεχνική ηγεσία φυσικά, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα φιλικά της προετοιμασίας, είναι για τους προπονητές.
Πάντως και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τα δείγματα προόδου της νέας Νίκης, η οποία σε λίγες ημέρες ρίχνεται στην "μάχη" του πρωταθλήματος της Super League!
Αγωνιστικά τώρα, ο Βίλιαν Φλουτ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να χρησιμοποιήσει 11άδα πρωταθλήματος, αν και κάποιοι παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι, όπως για παράδειγμα ο νεοαποκτηθέντας Ροτζέιρο Μάρτινς, που ίσως να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΝΟΒΑ, ενώ τα εισιτήρια του παιχνιδιού ξεκινούν από 10 ευρώ (Ανατολική κερκίδα και Νότιο πέταλο) και φθάνουν ως και τα 20 ευρώ (σκεπαστή εξέδρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου