Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Μόνη και... άσφαιρη η Νίκη

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Νίκη έχασε στο Πανθεσσαλικό από την Τορπέντο Μόσχας με 0-1, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά... κι έχασαν με απίστευτο τρόπο οι παίκτες της!
Οι "κυανόλευκοι" εκτός από την αποτελεσματικότητα, δεν είχαν και τον κόσμο τους, που... έλαμψε διά της απουσίας του από το Πανθεσσαλικό.



Σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, ας ήταν και φιλικό, οι φίλοι της ομάδας μας προτίμησαν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ανηφορίσουν ως το Πανθεσσαλικό για να βρεθούν κοντά της.
Έστω και σε άδειες εξέδρες όμως, η Νίκη ήταν καλή και έπρεπε να είχε κερδίσει το παιχνίδι.
Η Νίκη ήταν αυτή που είχε την μπάλα στην κατοχή της, ήταν αυτή που ήθελε να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα και δύο, ακόμα και τρία γκολ, όμως τελικά ηττήθηκε από τους Ρώσους.
Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και οι Ρώσοι έφυγαν νικητές από το Πανθεσσαλικό.
Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών για την Νίκη άρχισε από το 17΄ όταν ο Μουζακίτης έβγαλε την σέντρα για τον Ροτζέριο, ο οποίος αντί να στείλει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, φάνηκε να θέλει να δώσει πάσα χάνοντας το βέβαιο γκολ..
Στο 27΄ ο Βασίλης Σκούρτης επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κάπου κόντραρε και στρώθηκε στον Νικλητσιώτη που από την μικρή περιοχή, μόνος και ανενόχλητος σούταρε για να στείλει την μπάλα άουτ, μέσα σε κλίμα απογοήτευσης!
Δεύτερο βέβαιο χαμένο γκολ για την Νίκη, η οποία στο 45΄ τρίτωσε το... κακό: Ο Νικλητσιώτης έβγαλε την σέντρα από θέση πλάγια και δεξιά, ο Σκούρτης βρέθηκε απέναντι από τον Ρώσο γκολκίπερ, πλάσαρε, ο κόσμος σηκώθηκε για να πανηγυρίσει το γκολ, όμως η μπάλα έφυγε... άουτ!
Στο 53΄ ο Σκούρτης σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας Μπουτάκοφ, ενώ στο 56΄ έγινε η ζημιά, όταν η άμυνα της ομάδας μας πιάστηκε στον ύπνο και ο Σαλούγκιν με συρτό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Ταμπάκη γράφοντας το 0-1.
Η Νίκη δεν παράτησε το ματς παρά το γκολ που δέχθηκε, έχασε κάποιες ευκαιρίες με κορυφαία όλων αυτή του Γιαννιτσάνη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν σούταρε εντυπωσιακά έξω από την περιοχή της Τορπέντο, με την μπάλα να τον αδικεί αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, με τους παίκτες της Νίκης να παίρνουν άλλα 90΄ λεπτά στα πόδια τους και τον Βίλιαν Φλουτ να βγάζει τα δικά του πολύτιμα συμπεράσματα.

Νίκη Β: Ταμπάκης, Σωτηράκος (59' Τσουκάνης), Παπουτσογιανόπουλος (46' Αργυρίoυ), Αργύρης, Καρασαλίδης, Λάουξ (70' Αναστασόπουλος), Κοτσαρίδης, Ροτζέριο(75' Γιαννιτσάνης), Νικλητσιώτης (46' Κορέτα), Μουζακίτης, Σκούρτης (59' Σταμπολζίεφ).
Τορπέντο: Ζεβνόφ (46' Μπουτάκοφ), Κατσαλάποφ, Ταρακάνοφ (46' Κνιάζεφ), Νοβοσέλτσεφ, Φομίν (46' Νταβίντοφ), Στεκλόφ,Πουτίλο, Κομπάροφ, Μιρζόφ (46' Πούγκιν), Κοκότσκα, Βιέιρα.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ζυγούρης (Αιτ/νίας)
4ος: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

2 σχόλια :

  1. 20:30 που ξεκινουσε ο αγωνας η αγορα ηταν ακομη ανοικτη,πως να παμε στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπεράσματα:
    1) μετά το σωτηρακο που έβαλε μυαλό κι άρχισε να φροντίζει το αμυντικό κομμάτι,βελτιώθηκε κι o ταμπάκης στο σοβαρό μειονέκτημα που είχε δείξει καθώς δεν ξεμυτουσε από τα δοκάρια του και δεν έπαιζε μπακοτερμα που λέμε όταν χρειαζόταν και περίμενε να επέλθει το μοιραίο.
    2) κάμποσα δεύτερα μου φάνηκαν καλύτερα από τα πρώτα,ιδιαίτερα το δίδυμο των στόπερ που φάνηκε λειτουργικό και ταχύτερο ενώ και το δεξί μπακ προσωπικά μου άρεσε αμυντικά παρότι είχε αντίπαλο με όρεξη να μοιράσει σακούλες
    3) o σκούρτης πεσμένος και νωχελικός
    4) o μουζακιτης δεν είναι δυνατόν με τέτοια ικανότητα σε ντρίμπλα και μπούκα να μην πατάει περιοχή και να μη βλέπει τέρμα.θα μπορούσε εδώ να γίνει τράμπα και να πάει δεξιά o μουζακιτης αριστερά o νικλητσιωτης να παίξουν με ανάποδα πόδια και να βρουν κάνα σουτ από καλή θέση.επίσης o κορετα κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμαστεί ως φορ γιατί μπορεί να τρέξει και να πιέσει τα στόπερ
    4) αυτός που δε βελτιώνεται με τίποτα είναι o λαουξ,αργός νωχελικός με κάτι άσκοπα παράλληλα τρεξίματα και μηδέν διάθεση για πρωτοβουλία και παιχνίδι από πίσω.ένα 60% της προβληματικής εικόνας της ομάδας το χρεώνω σε αυτόν,όλα τα λεφτά είναι το κέντρο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όλα τα λεφτά στη φετινή νίκη θα έπρεπε να είναι οι τρεις ξένοι.
    5) συμπαθητικός o αναστασόπουλος πρώτη φορά τον είδα,έκανε κάποια μέτρα με τη μπάλα δεν ήταν στατικός αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να σταθεί ανασταλτικά.για το ροτζεριο είμαι θετικά προκατειλημμένος,του έχω αδυναμία και δεν τον κρίνω ακόμη
    6) χρειάζεται προσαρμογή τακτικής ανάλογα με το σκορ και τις επιδιώξεις της ομάδας κι όχι να παίζουμε στο ίδιο μοτίβο είτε είναι 0-0 είτε 3-0.στην τούμπα παίζουμε πρέπει να είμαστε σφιχτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή