Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

2o καλοκαιρινό camp Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη προσέλευση και οργανωτική επιτυχία η πρώτη περίοδος του camp "καλοκαίρι 2012" .

Το 2ο καλοκαιρινό camp της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ υλοποιείται σε 3 περιόδους:

Α΄ Περίοδος: 25 – 29 / 6 / 2012,
Β΄ Περίοδος: 2 – 6 / 7 / 2012,
Γ΄ Περίοδος: 9 -13 / 7 / 2012.

Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή μεταξύ άλλων με το βόλεϊ, τον στίβο, την κολύμβηση, την υδατοσφαίριση, το beach-volley, την πεζοπορία, την κωπηλασία, το κανόε-καγιάκ, την σκοποβολή, την τοξοβολία, το tae-kwon-do και την πυγμαχία.

Βασιζόμαστε στην μεγάλη περσινή μας επιτυχία, στην αγάπη που έχουμε για τoν αθλητισμό, στην δυνατότητα μας να οραματιστούμε τους αυριανούς αθλητές και να τους προσφέρουμε τα ερεθίσματα να αναπτύξουν κάθε σωματικό και ψυχικό τους χάρισμα, που θα τους οδηγήσει στην έκφραση του ταλέντου που ο καθένας μοναδικά διαθέτει.

Η συμμετοχή κάθε παιδιού και η εμπειρία που αποκτά, αποτελεί σημαντικό θεμέλιο για την περαιτέρω αθλητική και κοινωνική του ανάπτυξη.

Η εμπειρία στελεχών και προπονητών και η αγάπη μας για τον αθλητισμό, μας προσφέρει την πολυτέλεια να δώσουμε σε κάθε παιδί την ευκαιρία να νιώσει την χαρά της προσπάθειας, να γνωρίσει τα μυστικά των αθλημάτων και συγχρόνως να ζήσει μια σπουδαία αθλητική περιπέτεια.

Ευχαριστούμε τους ευγενικούς χορηγούς μας: educare centers Σιδηροπούλου κέντρα ξένων γλωσσών, Κωνσταντίνος Λάμπης (διαιτολόγος), cafe-bar El Classico, Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. (Βιομηχανία μπισκότων και ειδών διατροφής).

Ευχαριστούμε επίσης, την Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Ολυμπιακή Ακαδημία tae-kwon-do του κ. Πυργέλη Ιωάννη, τον αθλητικό σύλλογο πυγμαχίας "Νέοι Αργοναύτες" και τον κ. Ρηγάκη Μάριο, τον Ν.Ο.Β.Α. και τους κ. Καλλιώρα Χρήστο (αντιπρόεδρο) και κ. Μπασδάνη Στέφανο (έφορο) κανόε-καγιάκ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην 2η και 3η περίοδο του καλοκαιρινού camp οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους κ.κ. Μπουμπούκη Σοφία (6974669731) και Αηδονίδου Δήμητρα: (6972715616).
 
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ CAMP ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
(πατήστε πάνω στην εικόνα για να ανοίξει σε μεγαλύτερη ανάλυση)

 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου