Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

Τρίτη σήμερα και η αντίστροφη μέτρηση για το... "διπλό ταμπλό" που σας έγραψα, ήδη έχει ξεκινήσει!
Οι Γερμανοί έχουν πανικοβληθεί και προσπαθούν να ντοπάρουν και τους αλλοδαπούς παίκτες τους (Οζίλ - Κεντίρα - Μπόατενγκ - Ποντόλσκι - Γκόμεζ - Κλόζε), ενώ οι νησιώτες της Ζακύνθου έχουν ξαμοληθεί στην αγορά του τόπου τους, ψάχνοντας χρήματα - ευρώ ή δραχμές δεν έχει σημασία - για να πληρώσουν τους παίκτες τους, που λίγα 24ωρα πριν είχαν κατέβει σε ... απεργία.
Εμείς, οι παίκτες μας δηλαδή αλλά και το προπονητικό τιμ, με την έλευση του Ανδρέα Πάτση, έχουν ξεχάσει τι θα πει οικονομικό πρόβλημα και ειδικά επάνω στον νευραλγικό αυτόν τομέα, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.....
Ούτε προβλήματα άλλα έχουμε - πέρα από τον Απόστολο Αναστασίου - οπότε πείτε μου έναν λόγο για να μην είμαστε αισιόδοξοι!
Είναι λογικό λοιπόν να αισιοδοξούμε και να κάνουμε λόγο για "διπλό" (ανόδου) στην όμορφη Ζάκυνθο, στην οποία με... αεροπλάνα, με βαπόρια, με οτιδήποτε τέλος πάντων, θα δώσουμε το παρών μας. Παρά την απαγόρευση για την οργανωμένη παρουσία οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας στα παιχνίδια αυτά!
Αλήθεια, εδώ ακόμα δεν έχουμε καν κυβέρνηση, ποιος υπουργός πήρε αυτή την απόφαση;
Ψηλά γράμματα αυτά... Το θέμα είναι να πάρει η Νικάρα το αποτέλεσμα και ο υπουργός να ξέρει ότι ο κόσμος της ομάδας μας, θα είναι και εκεί!!!
Όπως ήταν και στο "Καυτατζόγλειο" με την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης να απορεί....
Εμείς θα είμαστε λοιπόν και εκεί, εκεί που η Νίκη θα βάλει τα θεμέλια για την ολική επαναφορά της στα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Γιατί αυτή η άνοδο θα έχει και συνέχεια, δεν θα είναι "ψεύτικη" όπως τις άλλες φορές, που ανέβαζαν τα γνωστά πλέον σε όλους μας "αόρατα χέρια" την ομάδα και στην συνέχεια την γκρέμιζαν και την καταδίκαζαν στην μιζέρια της Γ' Εθνικής!
Τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε, έτσι δείχνουν τα πράγματα...
Γι' αυτό και αισιοδοξούμε αλλά κι ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες, ημέρες χαράς και επιτυχιών, πραγματικών επιτυχιών όμως, που έχουν λήψη από τον κόσμο μας.
Τον κόσμο μας, που λίγο ακόμα θέλει για να επιστρέψει στο γήπεδο!
Γιατί ο κόσμος της Νίκης δεν είναι αυτός που γεμίζει την αγαπημένη μας "κλούβα". Είναι αυτός που κατέκλυζε το "Πανθεσσαλικό" παλάτι μας, το οποίο δικαιωματικά μας ανήκει, είναι δικό μας και δεν το διαπραγματευόμαστε με κανέναν!   
Γιατί κάποιοι ξέχασαν ποια ομάδα έπαιζε εκεί μετά την Ολυμπιάδα του 2004... Ξέχασαν ποιοι το "συντηρούσαν" όπως έχουν ξεχάσει και πολλά άλλα.
Τέλος πάντων, αδέλφια κρατάτε γερά, όλα πλέον είναι ευνοϊκά για μας και πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται. Άντε, λίγο ακόμα υπομονή, ας βάλουμε λιγάκι πλάτη ακόμα...
Κόντρα σε όλους και σε όλα, κρατήσαμε και κρατάμε ψηλά την σημαία μας, κρατάμε στα ουράνια τη Νικάρα μας. Λίγες ημέρες ακόμα... 
 

2 σχόλια :

  1. Πραγματικά συγχαρητήρια για τη δημιουργία του blog και για τις αλήθειες που λέτε γιατί η προπαγάνδα και η λασπολογία των από κάτω δεν έχει όριο.Χρειαζόμαστε καθαρές Νικιώτικες φωνές.
    ΝΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ Η Β ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε Νικαρα δεν θα σε αφησουμε μονη ουτε στην μακρινη ζακυνθο παρολο το εργασιμο της ημερας παμε γερα για διπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή