Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα Δευτέρα η προετοιμασία της Ζακύνθου ενόψει της έναρξης των αγώνων κατάταξης την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο τενικός της ομάδας, Ζόραν Γέβτοβιτς χθες Κυριακή δούλεψε το πρωί με τους ποδοσφαιριστές του, ενώ από σήμερα οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές (γύρω στις 6.30 μμ που είναι και ώρα διεξαγωγής των αγώνων), ώστε να προσαρμοστούν οι παίκτες στη ζέστη και τις συνθήκες των ημερών.

Το ευχάριστο για τον κ. Γέβτοβιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει στο πρώτο ματς την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στη Νίκη Βόλου, όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά και η πορεία της προετοιμασίας των τελευταίων ημερών αφήνει ευχαριστημένο το Σέρβο τεχνικό. 
Ο κ. Γέβτοβιτς με δηλώσεις του προχθές στο ioniansports.gr κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας.
Η Ζάκυνθος να θυμίσουμε ότι ξεκινά με δύο εντός έδρας ματς (Νίκη Βόλου και Οικονόμο Τσαριτσάνης).
Τέλος, συνεχίζεται η εξόρμηση εκπροσώπων της διοίκησης στις επιχειρήσεις και τον κόσμο του νησιού για οικονομική ενίσχυση, ενώ υπάρχει και ο Λογαριασμός στην PROBANK (Aριθμός λογαριασμού 397329011010).
Παράλληλα και η Επιτροπή Ανόδου κάνει προσπάθειες να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.
Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδόσης - ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου