Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΤΕΡ ΣΤΗ ΝΙΚΗ

Η προσφορά που πήρε η ΠΑΕ Νίκη από αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να ναυλώσει μη τακτική πτήση (charter), έτσι ώστε να μεταβεί στη Ζάκυνθο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των play off ανόδου την προσεχή Παρασκευή με την ομώνυμη ομάδα, ήταν αρκετά υψηλή (32.000 ευρώ).

Η έρευνα αγοράς θα συνεχιστεί, αλλά σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την ΠΑΕ Νίκη, ο πιθανότερος τρόπος μετάβασης στη Ζάκυνθο είναι με λεωφορείο μέχρι τη Κυλλήνη και με πλοίο μέχρι το νησί του Ιονίου.

Σ’ αυτήν την περίπτωση η αποστολή της Νίκης θα διανυκτερεύσει δύο μέρες στη Ζάκυνθο, την Πέμπτη πριν τον αγώνα και την Παρασκευή, καθώς το τελευταίο πλοίο προς Κυλλήνη είναι στις 19.00 και το παιχνίδι ξεκινά στις 18.30.

Επομένως αναγκαστικά η αναχώρηση πρέπει να γίνει την επομένη το πρωί και συγκεκριμένα στις 09.30. Δηλαδή η αποστολή θα φτάσει στον Βόλο νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, θα προπονηθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πανηλειακό. Το πρόγραμμα σίγουρα είναι αρκετά βαρύ, αλλά αυτό το γνώριζαν άπαντες στην ομάδα του Βόλου και έχουν προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα.

Στα αγωνιστικά, εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να παίξει την Παρασκευή ο Αναστασίου, που έχει πάθει υποτροπή στο παλιό του τραύμα, αν και σήμερα στην απογευματινή προπόνηση ο παίκτης θα δείξει σε τι κατάσταση βρίσκεται.


πηγή: http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου