Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Εκδρομή διοργανώνει ο Όμιλος Φιλάθλων για τη Ζάκυνθο. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 5.30 το πρωί, ενώ η επιστροφή θα γίνει την επόμενη μέρα και μάλιστα η ώρα θα αποφασιστεί από τους ίδιους τους φιλάθλους, καθώς υπάρχουν κι άλλα δρομολόγια για την Κυλλήνη εκτός από το πρωινό.

Το κόστος ανά άτομο είναι 75 ευρώ, ιδιαίτερα δηλαδή προσιτό, και στην τιμή περιλαμβάνεται η μετακίνηση και η διαμονή σε ξενοδοχείο. Το μόνο που δεν προβλέπεται είναι το εισιτήριο για το γήπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6970 359469 και 6977 449698. Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το ένα πούλμαν θα γεμίσει και θα υπάρχει ισχυρή παρουσία στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Ζακύνθου από την πλευρά των Νικιωτών.

Να τονίσουμε επίσης ότι ο Όμιλος Φιλάθλων τις προηγούμενες μέρες πραγματοποίησε τη μετακόμισή του και πλέον τα γραφεία του στεγάζονται απέναντι από το Π. Μαγουλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου