Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Νυχθημερόν η διοίκηση της Ζακύνθου και η Επιτροπή Ανόδου πασχίζουν να βρουν χρήματα ώστε να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι την ερχόμενη Παρασκευή καλούνται να ξεκινήσουν με νίκη τους αγώνες κατάταξης για άνοδο στη Β΄ εθνική.
 
Αντίπαλός τους η καθόλα "εμπορική" Νίκη Βόλου η οποία με το "βαρύ" όνομα που διαθέτει, αλλά και σε συνάρτηση με τη σπουδαιότητα του αγώνα, αναμένεται να φουλάρει το δημοτικό στάδιο.
 
Απόψε το βράδυ μέλη της διοίκησης "σάρωναν" την τουριστική αγορά του νησιού ώστε να πουλήσουν "πακέτο" εισιτηρίων για τα εντός έδρας ματς ώστε να προεισπράξουν χρήματα για τους ποδοσφαιριστές.


Το "σαφάρι" θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες αφού παρατηρείτε μια κινητικότητα κι ένα "ζέσταμα" του φίλαθλου κόσμου ενόψει των αγώνων κατάταξης.
 
Οι στιγμές που ζει η ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι ιστορικές και άπαντες δείχνουν να το έχουν αντιληφθεί.
 
Απλά η τουριστική περίοδος "υποχρεώνει" αρκετούς φίλους της ομάδας να απέχουν από τις δραστηριότητές της, όμως όπως όλα δείχνουν το γήπεδο το βραδάκι της Παρασκευής θα είναι γεμάτο.
 
Επίσημα χείλη της διοίκησης μας έλεγαν χθες το βράδυ:
 
"Πρόκειται για ιστορικά στην κυριολεξία ματς. Ο Κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η Ζάκυνθος τον έχει ανάγκη για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. 
 
Οι αγώνες κατάταξης είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση του νησιού της Ζακύνθου και στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα σε αυτά τα παιχνίδια.
 
Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών και του προπονητή".


Στον αγωνιστικό τομέα τώρα ο κ. Γέβτοβιτς στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε διπλό τακτικής δουλεύοντας σε ρυθμούς και συνθήκες αγώνα με τους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.
 
Ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής είναι ο Κόντι που είναι τιμωρημένος.
 
πηγή: www.ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου