Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ ΣΤΗ MIKRILIGA

Ο πρώην άσος της Βέροιας, του Εορδαϊκού και της Νίκης Πολυγύρου, με δηλώσεις στη mikriliga.com ανέφερε αρχικά: «Οι αγώνες στα πλέι οφ έχουν πολλές ιδιαιτερότητες, όπως την χρονική περίοδο που διεξάγονται, την ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες, τη μεγάλη σκοπιμότητα και τον βαθμό ετοιμότητας της κάθε ομάδας. Κοινώς, τις αντοχές του καθενός. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την απόδοση κάθε ομάδας περισσότερο ή λιγότερο και κάνουν αμφίρροπο ένα αποτέλεσμα.

Μεγάλη σημασία για να πετύχεις έχει η θέληση για τη νίκη, το πάθος και η ψυχή, όχι τόσο φυσικά οι τακτικές. Αυτό ισχύει και για εμάς, στην πρεμιέρα που δίνουμε στην έδρα της Ζακύνθου, αλλά και για τους πέντε αγώνες που θα ακολουθήσουν».

«Όπως στην κανονική διάρκεια»

Για να συνεχίσει ο Παπατζίκος: «Η Νίκη παρουσίασε καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα και ειδικά στην τελική ευθεία, μετά την έλευση του κ. Αμανατίδη, προς το φινάλε του δεύτερου γύρου. Όταν συνδυάσαμε ουσία και θέαμα, κερδίζοντας πολλά ντέρμπι, όπως με Καλαμαριά και Γάζωρο. Θέλουμε να διατηρήσουμε και στα μπαράζ αυτή την απόδοση και την καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο ποδόσφαιρο βεβαίως δεν υπάρχουν φαβορί και το έχουμε δει άπειρες φορές. Έχουμε τρεις αξιόλογες ομάδες για αντιπάλους, οι οποίες έχουν θετικά στοιχεία και αυτό το αποδεικνύει η βαθμολογική τους θέση. Εμείς όμως διαθέτουμε «πλούσιο» και ποιοτικό ρόστερ και δουλεύουμε σωστά. Αν βγάλουμε τις αρετές μας στο γήπεδο, έχουμε πολλές πιθανότητες για την άνοδο.

Θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τα καταφέρουμε, γιατί η χρονιά κύλησε μέσα από πολλά προβλήματα και μεγάλη προσπάθεια. Θα είναι δικαίωση για το αγωνιστικό τμήμα που έμεινε ενωμένο στα δύσκολα και βεβαίως μεγάλη χαρά για τους φίλους της Νίκης, που έχουν και αυτοί μεγάλη δίψα για να δουν την ομάδα σε υψηλότερη κατηγορία.

Το ατού μας είναι η προσωπική δίψα του καθενός για διάκριση και η αξιόλογη δουλειά που έγινε μέσα σε όλη τη σεζόν. Εννοείται ότι έχουμε αξιόλογες μονάδες, που αυτόματα μας ανεβάζουν επίπεδο, αλλά στις επιτυχίες φτάνουν οι ομάδες συνολικά και όχι μεμονωμένα. Όσο για μένα, έχω μπροστά μου έξι ματς με τη Νίκη και στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός και οι σκέψεις για την επόμενη χρονιά
».


πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου