Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ


Τρέλανε κόσμο σήμερα, στο ξενοδοχείο "ΞΕΝΙΑ", ο Α. Πάτσης. Όρεξη για πολύ δουλειά και πλάνο σοβαρό για την ομάδα μας. Ανακοινώθηκε το νέο 7 μελές συμβούλιο με πρόεδρο τον ίδιο τον Α. Πάτση και αντιπρόεδρο τον κ. Π. Τσιτσιμπή.
Ανακοινώθηκαν και παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και οι 2 νέες μεταγραφές της ομάδας μας, M. Σκούφαλης και Α. Κυριάκος.

Βέβαια τα κάποια από τα υπολοίματα του παρελθόντος θέλησαν να κλέψουν τη δόξα σήμερα αλλά δεν τους βγήκε και έτσι έμειναν στη μάυρη σελίδα της ιστορίας της Νίκης Βόλου γιατί μόνο κακό κάνανε, ασχέτος αν δηλώνανε ότι το κάνανε για το καλό της Νίκης.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ για τις νέες μεταγραφές και για την πρώτη της ομάδας. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί.

Τη Δευτέρα στις 7 και 30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» προπόνηση της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 στο Παντελής Μαγουλάς. Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη 1 Αυγούστου για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής (14/8/1978) υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών. Ο Τάσος Κυριάκος έχει αγωνιστεί σε 134 ματς στην Α’ Εθνική με την Καλλιθέα, τον Αρη, τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1978 και μετράει συνολικά στην καριέρα του 161 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 82 στην Β’ και 53 στην Γ’. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δόξα Βύρωνα, στην Κοζάνη, στον Αθηναϊκό, στον Ακράτητο, στην Κέρκυρα και στον Πανιώνιο, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

1 σχόλιο :

  1. αντε να αρρωστησουμε φετος με την νικαρα ολοι στηριζουμε ΠΑΤΣΗ κ αγοραζουμε διαρκειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή