Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Την αποθέωση των φιλάθλων, που έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες, γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2012 -2013 στο Παντελής Μαγουλάς.
Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, Σήφης Μωυσίδης και Κώστας Γρηγοριάδης, είχαν 20 παίκτες στην διάθεση τους και συγκεκριμένα τους Βέρτζο, Ουέλιγκτον, Καρατζά, Σούφλα, Ψιάνο, Φλίγκο, Ρόππα, Μήτση, Χάμο, Καρακούτση, Θ. Παπαδόπουλο, Σκούφαλη, Κυριάκο, Βούρα, Ριζογιάννη, Μκρτσιαν, Λαζαρίδη και Χολέβα, ενώ στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών και οι Αργύρης και Τζανετόπουλος που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα συνεχίσουν στην ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν αύριο από αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, ενώ την Πέμπτη 2 Αυγούστου και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί θα αναχωρήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.


«Μια ομάδα που θα παίζει πάντα για τη νίκη», είναι η ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Περικλής Αμανατίδης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη σημερινή πρώτη προπόνηση στο Παντελής Μαγουλάς. Συγκεκριμένα:
«Σήμερα ξεκινάει ένα ταξίδι για την ομάδα μας, εμείς θα προσπαθήσουμε να είναι πάρα πολύ όμορφο και να ξέρετε στο τέλος θα γελάσει πολύς κόσμος που περιμένει κι άλλα χαμόγελα. Στο τέλος του περασμένου πρωταθλήματος είχα πει ότι αισθάνομαι πώς η προσφορά μου στη Νίκη είναι ακόμα μικρή. Θέλω να προσφέρω πολλά περισσότερα πράγματα και νομίζω ότι με τη φετινή ομάδα που θέλουμε να φτιάξουμε όλοι, μια όμορφη και δυνατή ομάδα που θα παίζει πάντα για τη νίκη, αυτή η προσφορά μου θα γίνει μεγαλύτερη και θα ευχαριστηθώ κι εγώ. Εύχομαι πραγματικά σε όλο τον κόσμο να έχει την υπομονή να δει με καλό κριτήριο και αντικειμενικά μια πολύ μεγάλη προσπάθεια.
Είναι γεγονός ότι θα ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα ώστε να έχουμε ένα ρόστερ περίπου 25 ποδοσφαιριστών. Θα πάρουμε σίγουρα παίκτες στο επιθετικό κομμάτι. Ο σχεδιασμός μας πηγαίνει όπως ακριβώς τον έχουμε προγραμματίσει από την αρχή. Αν πάνε όλα καλά θα τον ολοκληρώσουμε και έτσι όπως έχουμε σκεφτεί. Κυκλοφορούν παρά πολλοί καλοί παίκτες, εμείς θέλουμε συγκεκριμένους παίκτες κι αν υλοποιηθούν οι στόχοι μας τότε θα έχουμε την τύχη να έχουμε φτιάξει μια ομάδα όπως την θέλουμε. Αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Μέχρι να φύγουμε για προετοιμασία θα αποκτηθούν ακόμα τρείς παίκτες. Μετά από 15 ημέρες θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας. Αυτό που μας περιμένει στο βουνό για 15 μέρες είναι η σκληρή δουλειά.  Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους παίκτες είναι αυτό.  
Σε μια ομάδα που ονειρευόμαστε και έχουμε φιλοδοξίες για αυτή, θα παίζουμε μόνο για τη νίκη. Αυτό είναι στις αρχές μας. Εμείς θα παλεύουμε για αυτό που πιστεύουμε με όποιο κόστος και να έχει.
Η Νίκη θα παίξει στο Πανθεσσαλικό. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο για ένα μεγάλο λαό που έχει η ομάδα μας. Εκεί θα πρέπει να προσαρμοστούμε γιατί χρειάζεται το μεγάλο γήπεδο κάποια στοιχεία».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών
Τάσος Κυριάκος
«Είναι ό,τι καλύτερο για εμάς να βλέπουμε τόσο κόσμο στην πρώτη συγκέντρωση. Αυτό δείχνει ότι οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι κάτι που το θέλουμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Ξεκινάμε μια προσπάθεια ο κόσμος, η διοίκηση, οι παίκτες, όλοι μαζί και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Όπως είπα και την ημέρα της παρουσίασής μου από τη διοίκηση, σε όποια ομάδα έχω πάει, έχω μάθει να πρωταγωνιστώ. Αυτό θα κάνω και εδώ στη Νίκη. Η Νίκη είναι ιστορική ομάδα. Πρέπει ο κόσμος να έχει υπομονή, να μας στηρίξει κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη που δείχνουν στην ομάδα».

Αγγελος Βέρτζος
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Νίκη Βόλου. Είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο κόσμος διψάει για διακρίσεις. Βρισκόμαστε εδώ για να του προσφέρουμε χαρές. Ελπίζω όλοι να έχουμε την υγεία μας, να «δεθούμε» σαν ομάδα και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

Σωτήρης Χάμος
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Νίκη. Ελπίζω να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στη Νίκη. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο».


 

*Να σημειωθεί οτι ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας βράβευσε το προπονητικό τιμ της Νίκης για την άνοδο στη Football League.  










πηγή: www.fcniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου