Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ TV ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ TRT ΚΑΙ ΤΟ ASTRA TV ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ-ΝΙΚΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. Ο ΝΙΚΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ.


8 σχόλια :

  1. αν γινεται να μπει και ενα link απο ολοκληρο το αφιερωμα γιατι δυσκολευομαι να το βρω!!
    ευχαριστω

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ. Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αρχειακό υλικό το έδωσα εγώ στην «Θεσσαλία» , από το προσωπικό μου αρχείο. Γιατί είναι μεγάλο (90 λεπτά), δεν μπορώ να το ανεβάσω. Το έχω σε dvd αρχείο avi και είναι στη διάθεση σας. Γ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΩΡΓΟ!!

      Διαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν γνωριζω αν ηταν μεγαλυτερο το βιντεο απλα ξερω οτι ηταν και μεγαλυτερο το αφιερωμα...ειχε και απο την πορεια!!!

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ....ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε στο Θεσσαλία tv και στον κύριο Κατσάρα, για την αντικειμενικότητα του, εμείς στηρίζουμε απόλυτα αυτόν τον τηλεοπτικό δίαυλο για την αθλητική μας ενημέρωση και όχι μόνο.
    Καλούμε και την διοίκηση της ΠΑΕ Νίκης, να κάνει το ίδιο,και να δίνει τις αποκλειστικότητες, στο συγκεκριμένο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή